≫ 

Pre Zadruge je spavala kod dečka, ali ne kod Andrije! Novi učesnik izneo šok detalje, Kija bila u šemi sa Stefanom Karićem? (VIDEO)

Đomla je ušao u Zadrugu pre nekoliko dana, a već je otkrio navodne informacije o Kijinom ljubavnom životu

  • 14

Novi učesnik Zadruge Đomla Panamera razgovarao je sa Lunom i Slobom o Kiji, a zanimalo ga je kada je Kockareva ušla, kako je tekao njihov odnos, kako se odvijala ljubavna priča između Lune i Slobe, a u razgovoru je otkrio i još neke navodne intrige iz stjuardesinog života javnosti do sada nepoznate.

Moje dete je preživelo pakao! Potresne reči Nadeždine majke o nasilju i batinama koje je njena ćerka dobila od Jelene Krunić

- To je bio haos. Nas dvoje smo morali da se krijemo - pričala mu je Luna, koja je sve vreme sedela Slobi u krilu, a Đomla nije bio oduševljen Kijinim prisustvom u Zadruzi.

- Ok, ajde iskreno mi kaži što si ušla? Ako hoćeš da se razvedeš, zašto si ušla? To ti je sve teško palo, i ti na kraju ulaziš da gledaš sve to. Mene nervira što se tako ljudi foliraju. Ona dolazi ovde, smeje se, zajebava se, priča s vama, to je neviđeno foliranje... - rekao je Đomla.

Printskrin: TV Pink

- Još dan pre rijalitija bila kod dečka i spavala. Dečko joj poklonio dve majice...bela i crvena... Če Gevara - ispričao je Mlađa, a Sloba je dodao da je u pitanju lik Pabla Eskobara.

- Andrija? - pitala je Luna.

- Nije, koji Andrija, jesi normalna? - odgovorio je Đomla.

- Na Zvezdari je bila. Dan ili dva pre rijalitija, čovek mi je rekao...

Printskrin: TV Pink

- Ko ti je rekao? - pitao ga je Sloba.

- Pa on, dečko njen, a rekao mi je i njegov ćale. Znaš ko... S.K... Pozdrav za Stefana - rekao je novi zadrugar.

Šta je još Đomla ispričao pogledajte na snimku od 15. minuta:

Podsetimo, Stefan Karić dugo je bio u vezi sa nekadašnjom misicom Dijanom Milojković, obolelom od opake bolesti.

Foto: Instagram/dijanaslife

Anketa: Pitali smo ljude šta misle o rijalitijima, Luni, Slobi i Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    6. mart 2018 | 13:41

    Nova afera. Ni jedna vam nije prosla haha... Ko je posle stefana?

  • yoda

    6. mart 2018 | 13:15

    Rekla-kazala, zaista ovo vise nema smisla. Je l' postoji neko ko nije bio sa Kijom, aman, ostavite zenu na miru. Ove spekulacije su smesne, pogotovao od marginalnih osoba, poput ovih anonimusa. Draga Kija, je jedno fino i dostojansveno ljudsko bice i zelim joj svaku srecu, i naravno, pobedu!

  • Magna carta

    6. mart 2018 | 13:22

    Pa bas me zanima koliko njih u nizu će se zakačiti za ime devojke i prilepiti joj još jedan negativan epitet. Sve vodi ka tome da je žele okarakterisati kao najnegativniju, najnemoralniju i promiskuitetnu osobu a zauzvrat hiperbolisati"epsku ljubav" prileznika i razvratnika i neradnika . Transparentno i jadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA