Je l' sam te tako vaspitala? Goca Džehverović žestoko iskritikovala Teodoru, pomenula i njenog bivšeg dečka (VIDEO)

- Ti si mene slagala tri puta! Muvala si se sa Anđelom, dečka si ostavila, to ti neću oprostiti! - rekla je Goca

  • 16
Gordana Goca Džehverović, Teodora, Anđelo Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Gordana Džehverović uputila je niz kritika svojoj ćerki Teodori. Majka i njena naslednica imale su raspravu u kupatilu, a kamere su sve snimile.

- Ti, da vodiš računa o svom ponašanju što su te prozvali! Znači, prvo, za ono piće si me dovela do ludila! Ja te molim pošto si me sada toliko iznervirala za stolom i praviš da ljudi gledaju moju svađu, da vodiš računa kako se ponašaš! Je l' sam te tako vaspitala? Nemoj da zaboraviš nikad onog dečka kog si ostavila, a koji me je zvao da ja raskidam sa njim! - rekla je Goca Teodori i nastavila:

- On je meni plakao, ja sam raskidala i radila ono što sam pre 35 godina! Je l sam te tako vaspitala? Ti mene ne možeš da prekidaš, ja tebe mogu, ja sam te rodila! I ti da se baviš javnim poslom? Je l se je*ete? Rekla si da nećeš da se je*eš! Uhvatila sam te u laži dva puta! - bila je ljuta Gordana.

- Ali, ja samo nisam želela da pričam o tome u javnosti - rekla je Teodora.

- Ti si mene slagala tri puta! Muvala si se sa Anđelom, dečka si ostavila, to ti neću oprostiti! Ušla si ovde, obećavala mu kule i gradove! S kim si se čula? Spustila si mu slušalicu i rekla si da ne možeš da veruješ da se toliko zaljubio u tebe! - rekla je Gordana.

VIDEO: Najveći nervni slomovi u Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA