≫ 

Karićev otac izneo nove detalje o navodnoj aferi Kije i njegovog sina, spomenuo seks i razlog njenog ulaska u Zadrugu! (FOTO)

Osman Karić ponovo je javno spomenuo Kiju Kockar, nakon što je ona u Zadruzi ponovila da priča o tome da je bila sa Stefanom Karićem nije istinita

  • 67
Printskrin: Youtube/ Zadruga Official/Instagram/karic_stefan

Kija Kockar prethodne noći ušla je u polemiku sa Lepim Mićom, koji ju je pitao kako to da, od toliko priča koje se pričaju o njoj, nijedna nije istinita.

Kija je konstatovala kako ljudi izmišljaju jer žele popularnost preko nje, te da je to bolesno jer nije Stefan Karić taj koji je izneo tu priču, već njegov otac.

Progovorio Stefan Karić: Evo šta kaže o navodnoj vezi sa Kijom i tome da je dva dana pred ulazak u Zadrugu spavala kod njega!

To je bilo sasvim dovoljno da se Osman Karić ponovo oglasi.

Kija... Kija... Ko to beše? A, da, to je devojka što je bila sa mojim sinom jedno veče u bioskopu, mislim u tržnom centru Ušće, i drugo veče prespavala u njegovoj sobi koja je u našoj kući. Da li su vodili ljubav to već ne bih znao. Ustala oko 9 i otišla u rijaliti. Dan pre toga potpisala ugovor da uđe. Na moje pitanje zašto ulazi u toj situaciji spomenula je ogromnu cifru - tvrdi Osman.

Foto: Instagram/Osman Karic

Naravno, moj sin to neće reći zbog njegove veze koju nije u tom trenutku imao, desila se par dana kasnije. A, što se tiče kadra koji Kija spominje... Hm... Ja sam taj kadar, sliku o sebi i svoje ime pravio pre nego što je ona i bila u planu da se rodi, kao i moj sin - zaključio je Osman.

Moj sin je morao da plati grešku! Otac Stefana Karića se ponovo oglasio o aferi sa Kijom o kojoj svi bruje! (FOTO)

Evo i objave:

Printskrin: Instagram

Podsetimo, Kija je o vremenu pred ulazak u Zadrugu govorila drugačije.

Rekla je kako je noć pred ulazak bila na večeri sa prijateljicom njenog dečka Andrije Lazovića, da je kod nje te noći prespavala njena kuma Vanja, te da je ugovor potpisala na dan samog ulaska u Zadrugu.

VIDEO: Momenat koji je svima promakao - šta je Luna šapnula Kiji tokom žurke povodom njenog rođendana, a tiče se Cecinog sina

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    10. mart 2018 | 12:20

    Ko sve nece popularnost preko Kije.. svaki anonimus sad izlazi samo da bi bio u novinama preko njenog imena. Ne blatite zenu providno je

  • amrica

    10. mart 2018 | 10:51

    Sad će Anabela odmah objaviti Osmanov status uz obavezno hvala Osmane, ako već nije. Kako providno. A lik jeste željan pažnje, vidi samo botoksirane face i riječnika. Kad pukne tužba, ušutit će i nestati. Pa dokle više?

  • Miss

    10. mart 2018 | 12:07

    Hahaha... Sad prica o poslovnom centru Usce i bioskopu kad je Kija to vec javno rekla u sredu odgovarajuci na pitanje gledalaca. A sto to nije rekao ranije... A u proslu subotu usao Djomla po instrukcijama da plasira ovu pricu (iako je najavljeno vanredno izbacivanje) a ovaj Osman ce tu pricu da potvrdi napolju. Toliko providno da nemam reci. Djomla je inace izuzetno poznat, niko nikad nije cuo za njega... I najinteresantnija stvar ce biti kad se potvrdi da ovo nije istina, onda ce reci da mu je ovaj profil hakovan, i da to nije on pisao. Razo, Razo nijedna prica o Kiji u medijima ti nije prosla...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA