≫ 

Maca Diskrecija ispunila zadatak i izašla iz Zadruge! (VIDEO)

Maca je otišla iz Zadruge, ali još uvek niko ne zna šta će raditi napolju i kada se vraća

  • 18

Pismo koje je maločas stiglo u Zadrugu, a koje je pročitala Jovana Tomić Matora, odnosilo se na Macu Diskreciju koja je odmah nakon čitanja istog napustila imanje u Šimanovcima!

Hoćeš da te je*** pred svima, da te svi komentarišu?! Luna i Sloba se nikad gore posvađali, ona plakala kao kiša! (VIDEO)

- Dragi zadrugari, Maca je tokom ove nedelje bila na specijalnom zadatku. Maca je bila vaš kućni ljubimac, i malo je reći da je Veliki šef oduševljen kako je Maca iznela zadatak. Ovim želimo svečano da vas obavestimo da je Maca uspešno završila zadatak, i da ste zahvaljujući Maci svi nagrađeni. Sledeće nedelje ćete dobiti svi duplo veći budžet, a osim toga Maca će za sav trud dobiti specijalnu nagradu. Maco odmah kreni na kapiju Veliki šef je spremio veliko iznenađenje za tebe - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Maca je nakon čitanja pisma odmah otišla do kapije, gde su je čelnici produkcije izveli iz najluksuznijeg rijaliti gradića u Srbiji.

Podsećamo, Maca je u kostimu psa bila od ponedeljka uveče, kada je dobila specijalni zadatak nakon što su je zadrugari izglasali za osobu koja treba da napusti Zadrugu.

Pogledajte video:

Maca je ispunjavanjem ovog zadatka svim ukućanima obezbedila dupli budžet za narednu nedelju.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    15. mart 2018 | 15:29

    Maca je dobra dusa, nema zla u sebi. Zelim joj sve najbolje i da nadje osobu koja ce joj pokazati iskrenu ljubav jer ona to zasluzuje

  • Sale1971

    15. mart 2018 | 15:06

    Zaslužena nagrada!

  • Mia

    15. mart 2018 | 15:03

    Bravo Maco! Retko ko bi ovo izdržao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA