≫ 

Luna i Sloba se sudili jer nije hteo da ima seks sa njom, Kija odmah ustala od stola i otišla! (VIDEO)

U Zadruzi je organizovano suđenje između Lune i Slobe, a sve zbog svađe oko seksa koju su imali pre dve noći

  • 20
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon skandalozne svađe koju su Luna Đogani i Slobodan Radanović imali nakon što je ona zaključila da on ne želi da ima seks sa njom, u Zadruzi je organizovano suđenje.

Hoćeš da te je*** pred svima, da te svi komentarišu?! Luna i Sloba se nikad gore posvađali, ona plakala kao kiša! (VIDEO)

Luna je tužila Slobu upravo zbog toga što nije želeo da bude intiman sa njom, a ukućani su pažljivo slušali njihova objašnjenja. Sudija u ovom slučaju bila je Saška Karan, a čim je čula o čemu je reč Kija Kockar ustala je i udaljila se od stola.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Dobar dan svima, časni sude, poroto, gospodine Slobodane Radanoviću nemojte biti nervozni, opustite se.  (smeh) Istina je da je ovde i te kako teško imati seksualni život i biti opušten, i imati seks kad god poželiš, u svakom trenutku, zato što su kamere oko nas i mi ne želimo da se to vidi, da se snimi, da to eksponiramo... On je bio u izolaciji tri nedelje i nismo imali baš neke akcije, nežnosti, milovanja i tako dalje. Ja sam jedva čekala da se vrati da spavamo zajedno, međutim razboleli smo se oboje. Ja sam bila jako bolesna, on je bio bolestan i nismo bili nešto raspoloženi. Dva, tri dana posle toga, kad sam ja poželela da se to desi, kad je meni bilo do toga, on je meni rekao da je umoran i da... - pričala je Luna.

Zadrugari gledali snimak na kojem Kija plače posle čestitke Slobinih roditelja za Lunu, besna Đoganijeva poručila: Boli me uvo! (VIDEO)

- Ni u jednom trenutku to nisi rekla - ubacio se Sloba.

- Nisam rekla da želim, ali sam davala neke znake (smeh) - odgovorila je.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- U krevetu, a ja u krevetu to ne želim da radim - rekao je.

- On je rekao da ne želi to da radi u krevetu... Baš zbog toga, da ne bi bio pušten snimak kao juče Mine i Tome. Ovde više nema mesta na kojem se ne vidi, tako da je to najveći problem - priznala je.

- Imamo, u tuš kabini - ponovo je prekinuo Sloba.

- Mi ne želimo da dođe do toga da nam puste snimak, to mi je baš onako... Ne znam. Gledala sam kako se ona trlja o njega, stvarno mi je bilo... Ne znam. To je to. Mene je iznervirao što je rekao da je umoran, a ja sam nekad malo samoživa, kad nešto hoću - hoću tad! Sigurna sam da ne gubi interesovanje, i sa Sarom sam pričala, oni čak imaju i goru situaciju - rekla je Luna.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- To je stvar poštovanja. Ja nju uvek pitam, zamisli da smo to uradili i da se pusti taj snimak, kako bi se osećala i šta bi u tom trenutku mislila? Razmišljaš unapred... Ako tebi ne bi smetalo da se taj snimak sutra pusti, možemo da imamo odnos kad god poželiš. Mislim da bi njoj bilo vrlo neprijatno. Znam kako je odreagovala kad sam je mazio na krevetu... U početku sam pazio gde mi ruka ide, samo da neko ne pomisli nešto pogrešno. Rekao sam "je l' treba da te je*em tu pred svima?!", jesam - rekao je Sloba.

- Znači ona je bila toliko napadna?! - šokirana je bila Saška.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Bilo je kao da ja ne želim nešto, a zna da želim isto što i ona. Kamere su non-stop okrenute... Samo sam iznervirano rekao. Ima strasti, ali nema mogućnosti. To je stvar poštovanja, ne idem po svaku cenu da se to dogodi. Bolje da dva meseca izdrži, ne znam kako, da se svađamo, i da posle ta dva meseca na internetu nema čega da se stidi - rekao je Radanović.

- Ja u tim trenucima ne razmišljam uopšte, zaboravim da sam u rijalitiju, hoću samo da bude po mom . Razmažena sam, priznajem - rekla je Luna.

Nakon završne reči, Saška je presudila u korist Radanovića.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    16. mart 2018 | 17:54

    Nisi ti razmazena,ti si blesava.

  • Zeljana

    16. mart 2018 | 17:33

    Blam,kakva dama,šta reći, a daje sebi za pravo da komentariše druge dame.Slobodan pokušava da od nje napravi nešto što ustvari nije.Njihove svađe govore mnogo.Po meni to nije ljubav.

  • Lara

    16. mart 2018 | 19:18

    Stvarno su smorili jedno pricaju ujutro jedno uvece, ova mala laze ko pas! Bas mi se gade, fuj!Dosad se nije biralo mesto a, sad kao bira se! Koji bam tuzila ga nece sex sa njom! Uzas, zemljo otvori se! Pogledaj joj samo neutednog lica! Draginja sta rece divna snajka!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA