Hoće Filipa da izlude: Bane startovao Mariju Anu, ponudio joj vezu, a ovako je ona reagovala! (VIDEO)

Čolak je smislio plan kako bi sa Marijom Anom pravio Filipa ljubomornim

  • 3

U toku prethodne večeri Filip Đukić je ušao u raspravu sa bivšom devojkom Marijom Anom Smiljanić, a to sve zbog Baneta Čolaka. Bane je posle njenog ulaska odmah izjavio da bi voleo da bude sa njom i da mu se sviđa, ali da ne bi ništa pokušavao dok ne porazgovara sa Đukićem.

Krunićka žestoko oplela po Mariji Ani, pa otkrila da li su Kija i Filip STVARNO imali seks! (VIDEO)

S obzirom na to da su sinoć dobili zeleno svetlo, Marija Ana je prišla da otvoreno porazgovara sa Užičaninom da bi videli kako stvari stoje.

- Šta god da uradiš to je to, ako se odlučiš, ja sam tu, ako odlučiš... Ovako ne mogu... - započeo je Bane i dodao:

Bane ubeđuje Marija Anui da pristane na njegov plan, Printskrin: Youtube/ZadrugaOfficial

- Šta misliš da je problem, misliš da je sujetan jer misli da će ljudi napolju da ga ismevaju da je jadan i to.. Ono što ti ja konstantno pričam, ja ovu priču radim tebi...Ono što sam pričao sa Borom, ti da si pametna, da razmišljaš tako... Ono što sam ti rekao, da bih ipak uradio sve, znaš koji je to "hajp" za nas. Kao da nemaš mozga, ispada da si jadna, kao da ti je još stalo, pa si uzela mene da ga praviš ljubomornim - pričao joj je Čolak.

- A zašto kad mi je okej da blejim - dodala je Marija Ana.

Printskrin: TV Pink

Međutim, kako oboje nisu nosili bubice, a povremeno su i šaputali, jedan deo njihovog razgovora se nije mogao čuti, ali ono što se može zaključiti jeste da je Bane ponudio pevačici vezu, za koju ona nije spremna.

- Mene boli ku**c, ja ću prema tebi biti kul i ovako, ali ako se pravi hajp, onda se pravi hajp. Ili mi reci: "Bane, ja nisam za to, možemo da ostanemo drugari", da blejimo manje nego što sad blejimo, ostanemo u korektnim odnosima, bacimo kosku i to je to. Popijemo kafu i zablejimo jednom dnevno po sat vremena, meni je to najmanji problem. Buraz, ako hoćeš priču, onda praviš priču ili se povučeš i budemo u korektnim odnosima - sugerisao je Bane ovoj ukućanki.

Marija Ana objašnjava Banetu da ne želi njegov plan, Printskrin: Youtube/ZadrugaOfficial

- Brate, ne mogu ja to što ti meni predlažeš. Ne želim da glumim, ne želim ništa veštački i neću ništa ovako da blejim. Drugo, žensko sam, bila sam sa njim. Nije to sad da ja imam nešto sa tobom i budem sa tobom - odgovorila mu je Smiljanićeva.

Bane nudi vezu Mariji Ani:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draginja

    3. april 2018 | 20:59

    Marijaana je kakav takav lik a Filip Beogradski klosar u pokusaju!Filip napolje.

  • Dusan

    3. april 2018 | 20:16

    Da blejimo! Kao ovce na livadu... 😂

  • da je pametna

    3. april 2018 | 20:15

    ma treba naci bilo koga, ne bas baneta, ali ovaj filip se grozno ponasa prema njoj. ima ona svojih bubica, ali on je bas vrlo bezobrazan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA