≫ 

Filip i Marija Ana se brutalno posvađali, on u naletu besa polomio staklo, obezbeđenje sprečilo tuču! (VIDEO)

- Kamera je sve snimila, je*em li ti majku lažovsku! Kamera je sve snimila ko je koga prvi napao i udarao! - vikao je Filip

  • 7
Obezbeđenje smiruje Filipa nakon svađe sa Marijom Anom, Printskrin: Youtube

Nakon svađe Lune i Slobe još jedna žestoka svađa obeležila je prošlu noć. Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić su imali okršaj u kupatilu, pa su se svađali i urlali jedno na drugo tako da su uspeli da probude pojedine zadrugare, a i obezbeđenje je moralo da reaguje.

Skandal u zoru! Luna vrištala na Slobu zbog Kije, on uleteo, uhvatio je za vilicu, pa od besa lupao o zid (VIDEO)

Marija Ana je ušla u kupatilo kako bi se spremila za spavanja, a Filip je došao za njom, nakon kratkog razgovora došlo je do svađe, a u jednom momentu Mariji Ani je pala grejalica na nogu i povredila je palac na nozi.

Za ovu situaciju je optužila Filipa, a on se toliko iznervirao da je hteo i fizički da se obračuna sa njom, ali obezbeđenje ga je sprečilo.

- Je l' može neko da dođe da skloni ovog debila?! - vikala je Marija Ana.

Zadrugari gledaju svađu Filipa i Marija Ane, Printskrin: Youtube

- Nosi se bre u pi*ku materinu imbecilu jedan! - rekao je Filip besno.

- Može da me prebije ovde niko ne reaguje! - zaključila je Marija Ana.

- Kamera je sve snimila je*em li ti majku lažovsku! Kamera je sve snimila ko je koga prvi napao i udarao! Je*aću ti mater lažljivu! Kamera je sve snimila! Klošarko lažljiva! Jesi ti normalna?! Imbecilu bolesni! - rekao je Filip.

Obezbeđenje smiruje Filipa nakon svađe sa Marijom Anom, Printskrin: Youtube

- On me prati, ne mogu da dišem od njega! - rekla je Marija Ana.

- Ima kamera pi*ka li ti materina bolesna! Ja te smirujem! - vikao je Filip, a onda je besno napustio kupatilo i krenuo ka ulaznim vratima kuće i tu razbio staklo.

Obezbeđenje i zadrugari su ga smirivali, ali on nije prestajao da urla.

Pogledajte svađu Marija Ane i Filipa:

VIDEO:  Šta je Jelena Krunić rekla o odnosu marije Ane, Filip i Kije:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goxy

    4. april 2018 | 11:51

    Filip uopste nije ovakav Marijana je sve najgore izvukla iz njega!!!.Dok ona nije usla on je bio fin decko cak i simpatican.On nece da ona bude sa drugim ali nece ni on sa njomPostoje tu emocije to se vidi ali toliko negativnosti to nije normalno!!!Da ki neko uziva u svadji i tuci?Filipe vrati se na staro ako mislis da se ostvaris u svom poslu a ne da te ljudi pamte i govore da si siledzija!!

  • Safa

    4. april 2018 | 15:06

    Kako su odvratni oboje,samo ne znam kako su ziveli zajedno sa ovakvim ponasanjem i histericnim napadima.Tesko njima sa njima samima,a njihovim porodicama iskreno zelim da ovo ne gledaju.

  • ivana

    4. april 2018 | 13:04

    Svi zabrinuti i preneraženi, Kija nasmejana, kao kad je Slobodan slomio ruku.Njoj je ovo smešno, dok neko toliko neljudski vređa ženu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA