Evo kako je Anabela prokomentarisala dramatičnu svađu Lune i Slobe! (VIDEO)

Anabela je iznela svoje mišljenje tokom gostovanja u Šimanovcima

  • 33
Anabela komentariše svađu Lune i Slobe, Printskrin: TV Pink

Anabela Atijas gostovala je sinoć u studiju Pinka, kao i porodice ostalih učesnika Zadruge, kada je prokomentarisala skandaloznu svađu njene ćerke Lune Đogani i Slobodana Radanovića

Ludnica u dva ujutru: Ukućani šokirani vanrednim izbacivanjem, jedan od favorita morao da napusti Zadrugu (VIDEO)

Na pitanje da prokomentariše svađu Lune i Slobe koja je obeležila prethodna 24 sata u Zadruzi, Anabela je odgovorila sledeće:

- Meni je to super slatko, to je ljubav, to se dešava... Ko kaže da se to ne dešava, taj laže. Posle sedam meseci ja im skidam kapu. Preponosna sam na njih, zaista. Ja ne bih mogla, ne znam kako uopšte izdržavaju ovoliko - rekla je pevačica, čime je malo zbunila prisutne u studiju, koji očigledno nisu očekivali ovakav odgovor.

To je psihologija Lunjare! Zorica žestoko o Luni, a ono što je rekla o Kiji i Andriji šokiralo je Gocu i Matoru! (VIDEO)

VIDEO: Krunićka oplela po Mariji Ani, pa otkrila da li su Kija i Filip imali seks

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    5. april 2018 | 13:33

    Evo kod mene se ne desava, hoces da kazes da lazem? Kada bi mi prvi put muz lupio glavom u zid, bio bi bivsi, ne zbog mene, ja sam odrasla i zrela osoba, kasno mi je za traume tog tipa, ali moje dete sigurno sutra nece da gleda budalu koja urla i lupa po kuci a sama i kada mi dodje da vrisnem, izbrojim do deset, budimo ljudi a ne zivotinje, zato imamo mozak, Bog nam dao. Vidi se da vi zivite kao zivotinje jer mozak ne ukljucujete uopste, ni u vaspitanju dece ni u vodjenju sopstvenog zivota. Zeno, kao majka si ozbiljno zakazala.

  • Dd

    5. april 2018 | 10:49

    Ko zna u kakvoj porodici je odrastala Anabela,ko zna kakvi su bili odnosi,po njenom ponašanju i rezonovanju očigledno poremećeni.Luna,to je već poznato,odrasla u porodici sa poremećenim sistemom vrednosti,sa elementima porodičnog nasilja.Zato je ovo Anabeli slatko,i zato svi normalni lažu,i normalna joj je ova histerija i agresivnost!

  • Suza

    5. april 2018 | 10:28

    Meni je to bolesno...posebno je bolesno što je tebi "slatko".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA