Neko od njih i definitivno napušta Zadrugu: Miki je morao da nominuje Nadeždu ili Baneta, evo za koga se odlučio (VIDEO)

Pogledajte kako su protekle nominacije

  • 4

U "Zadruzi" su bile održane nominacije. Zadrugari su morali da biraju između Nadežde i Baneta koji su bili izabrani za potrčke ove nedelje. Ono što je bilo interesantno jeste koga će Miki nominovati između njih dvoje.

- Ja bih rekao par reči o mojim štićenicima, Banetu i Nadeždi. Što se tiče Nadežde, žena je ušla slobodna. Ja sam je podržao za neke stvari koje joj zameraju. Ja smatram da je Bane dobro dete iz komšiluka. Svaka naša svađa je došla iz toga kada on krene da glumi rijaliti igrača - rekao je Đuričić, koji je na kraju nominovao Biljićevu.

Odlukom zadrugara na kraju je nominovana Nadežda. Ona se tako pridružila Dragici, koja je direktno nominovana, kao i Milici, koja je nominovala publika.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    29. april 2018 | 00:19

    Miki gde će ti duša! Sramoto muška!

  • LA

    29. april 2018 | 01:40

    I onda se nastavlja program i ponovo ista ekipa novinara, to manje vise, ali po ko zna koji put opet se prica o onom dosadnom trojcu. One glumataju, on neotesan...kome li su oni zanimljivi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA