≫ 

Neviđeni haos u Zadruzi! Sloba kao razjareni bik šutirao i lomio sve redom, hteo da bije Lepog Miću, mršnuo i Lunu i Kiju! (VIDEO)

Sloba je dobio napad besa oko četiri sata ujutru

  • 43

Tokom sinoćne žurke Luna Đogani ponovo je nekoliko puta napravila scenu Slobi Radanoviću, da bi na kraju otišla u sobu, presvukla se i otišla u ekonomsko dvorište u želji da navodno pobegne iz Zadruge!

Sve je počelo time što je sa Đeksonom pričala o Slobi, žaleći se da ne može ni da ga zagrli ni poljubi kao pre, a završilo se njenom i Slobinom raspravom u spavaćoj sobi, pošto mu je prebacila kako je jednu pesmu navodno pevao Kiji.

Zbog jedne rečenice Sloba je prekorio Lunu (VIDEO)

Ne mogu da izdržim ovo... Kija se slomljena vratila u Zadrugu, Sloba joj prišao, a evo kako je Luna reagovala! (FOTO)

Sloba je krenuo za njom u kokošinjac kako bi je ubedio da ne ide, a nakon pola sata rasprave i toga što je nekoliko puta iz sve snage udario u vrata u ekonomskom dvorštu, kako bi ih razvalio, Đoganijeva je rekla da hoće da se vrati nazad.

Vidno besan Radanović se uputio ka kući, a na putu do nje prošao je pored Kije koja je sedela u neverici zbog toga što je Luna tokom žurke poručila pesmu "Ličiš na moga oca". Kija je ovo spomenula Slobi, a onda mu je rekla:

- Možda si i ti trebao da otpevaš još jedan blok...Nisam ni oca sahranila.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sloba je počeo da urla, da psuje i da tera u materinu sve oko sebe.

- Boli me više ku*ac, mrš svi u ku*ac! Je*aću vam ja svima mamu, samo nek mi neko kažejednu reč, je*aću mu mamu! Kunem se da ću nekoga da nokautiram i da izađem, samo reč da mi kaže! Je*em li vam svima mamu bolesnu! - rekao je, a nakon nekolio minuta nastao je haos.

Naime, Sloba je po izlasku iz Bele kuće rekao da se svi sklone od njega ili će im "lobanje iskidati", na šta je Lepi Mića odmah odreagovao!

- Kome ćeš ti kidati lobanje?! - pitao ga je, nakon čega se Sloba zaleteo na njega.

Slobu obezbeđenje "diže" i sklanja, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sloba je hteo da bije Lepog Miću i šutirao je sve na šta je naleteo u Zadruzi! Kija je trčala za njim sve vreme, ali nije hteo da priča sa njom, kao ni sa Lunom.

Slobu su jedva obuzdali, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pogledajte ove scene:

VIDEO: Slobi ovo nije prvi izgred

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    2. maj 2018 | 09:38

    Zmija jedna napada slobu za pesmu, a ona ne prestajd da peva po celi dan. Da li ljudi ovo ne vide ili se samo prave ludi.

  • Dunja

    2. maj 2018 | 09:36

    Po hiljaditi put se pokazalo da je Luna bezobzirna, kvarna i nekorektna. Sloba se opet pokazao kao agresivac, a Kija dobra dusa koja najmanje misli o sebi.

  • Darko

    2. maj 2018 | 09:46

    Draga Lunci. Od danas sam I ja zvanicno za tvoju I Slobinu ljubav, jer vi stvarno zasluzujete jedno-drugog. A sto se tice Kristine-Kije ona je BOGINJA za vas dvoje!!! Zelim vam sve najlepse u zivotu ,ali pazi samo da I vasa deca da bog da ih imali nikako ne porucuju Cecinu pesmu LICIS NA MOGA OCA. E da umalo da zaboravim I da uspes da sacuvas Slobu od jedne osobe koja bice deo vaseg zivota -naravno tvoje majke da ne bi ti ga ona preuzela posto to njoj odlicno ide od ruke da preuzima tugje muzeve,a kako vidim I ti ne zaostases bas po tom pitanju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA