≫ 

Alo, devojko, ti si prsla! Luna rekla Slobi da je zbog tajnog zadatka raskinula sa njim, on pobesneo i sve joj sasuo u lice! (VIDEO)

Đoganijeva je prvo raskinula sa Radanovićem, a onda je otišla da mu objasni da je u pitanju bio samo tajni zadatak kako bi joj ispunili muzičku želju, ali razgovor je krenuo nizbrdo

  • 18
Luna i Sloba se raspravljaju nakon što je ona raskinula sa njim zbog tajnog zadatka, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani prethodne noći pila je i slušala muziku u Kazinu bez dečka Slobe Radanovića, koji je izveden iz Zadruge zbog problema sa alergijom. Kada se vratio legao je da spava, pošto je bio premoren i zbog sahrane oca Kije Kockar, kao i zbog zdravstvenih problema.

Međutim, Luna se nije obazirala na to pošto je veoma želela da čuje jednu pesmu, pa je Drvetu mudrosti sama predložila da raskine sa Slobodanom kako bi joj ispunili muzičku želju!

Luna raskinula sa Slobom da bi joj ispunili muzičku želju, a njegova reakcija je potpuno neočekivana! (VIDEO)

Luna je otišla u sobu, probudila Slobu i raskinula sa njim (više o tome OVDE)! Sloba je bio šokiran, a kada je ispunila tajni zadatak koji je sama sebi predložila, Đoganijeva se vratila kod Radanovića kako bi mu rekla da nije mislila ozbiljno.

Luna Đogani, Printskrin: Youtube

Međutim, Sloba nije bio voljan da sluša izgovore.

- Šta je s tobom?! Je l' ti mene zajebavaš? - pitao ju je.

- Teško ti je? A što? - pitala ga je Luna smeškajući se.

- Šta se desilo sa tobom?! - pitao je Sloba.

- Ti si me promenio! Nisam to zaslužila! - rekla je ona.

Luna Đogani, Printskrin: Youtube

- Luna, šta je sa tobom?! - čudio se Sloba.

- Ti sve radiš na silu, kad me ljubiš, kad me zagrliš, to je zato što moraš, ali ja ti kažem ne moraš ništa! - pravdala se Đoganijeva.

- Ti si prsla, majke mi! Alo, devojko, jesu tebi sipali nešto u piće?! Boga mi, kunem ti se, taj pogled... - čudio se Sloba.

Sloba Radanović, Printskrin: Youtube

- Ja se ne zadovoljavam sitnicama, hoću da bude kako je bilo ili neće biti nikako! - rekla je ona.

- Ja ne znam majke mi šta se tebi desilo, ja ovo ništa ne razumem! - kazao je Sloba.

- Ubio si sve u meni, tvojim ponašanjem prema meni koje nisam zaslužila ni zbog koga, ni zbog čega, a sve će ti biti jasno kad izađeš, koliko si pogrešio. Videćeš, biće ti žao!!! - izgovorila je Luna, a potom se okrenula i otišla.

Kija napisala pesmu za Slobu, na presladak način ga navukla da ode da je vidi, a kad je pročitao tekst potpuno se zbunio! (VIDEO)

Sloba je bio šokiran izjavama svoje devojke, pošto je on takve zadatke ranije odbijao, iako su nagrade bile daleko vrednije.

Pogledajte razgovor Lune i Slobe, nakon što je ona došla da mu kaže da nije mislila ozbiljno da raskine sa njim:

Inače, Kija je tokom prethodne noći, pre nego što je Luna lažno raskinula sa Slobom, svom mužu posvetila emotivnu pesmu. Kija je stihove napisala na vratima Paba, a o čemu se radi i kako je Sloba reagovao kada je video pogledajte OVDE.

VIDEO: Luna jedva čeka da prođe sahrana Kijinog oca

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zini da ti kazem

    4. maj 2018 | 13:18

    Covece koji je devojka egocentrik!Bas nema osecaj za tajming.Strasno koliko patetise i smara!

  • B

    4. maj 2018 | 12:13

    Podrzavam Slobu i molim se da je njemu Luna samo oruzje da se ne vraca Kiji i da bude zauzet tokom zadruge. Nadam se samo kad izadje da ce obe da ih zaboravi.

  • Z..

    4. maj 2018 | 12:50

    Prodala decka za jednu pesmu, sta ocekivati od nje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA