≫ 

Dovedeni su da aplaudiraju za sendvič, a ne da viču "Uaaa!" Sloba žestoko opleo po publici koja je skandirala protiv Lune! (VIDEO)

- Oni su tu dovedeni da budu publika, a ne da oni tu nešto ke*aju! - zaključio je Sloba

  • 46
Sloba Radanović, Printskrin: Dailymotion

Prošle noći bila je organizovana Zadrugovizija 3, a na ovom takmičenju Luna Đogani nije naišla na pozitivnu reakciju publike. To je iznerviralo Slobu Radanovića, pa je imao loše komentara na račun iste publike.

Sloba napustio Zadrugoviziju, pobesneo jer su Lunu izviždali, a kad je Kija donela nagrade uradio je nešto što je sve šokiralo! (VIDEO)

- Jesu ti preneli šta su novinari i stručni žiri rekli za tebe? - pitala je Miljana.

- Šta? - pitao je Sloba.

- "12 poena zbog Kije, njega treba da bude sramota kako je uvredio publiku i novinare". Šta si ti uvredio, nisam čula? - pitala je Miljana.

- Za novinare nisam rekao ništa. Za publiku da. Vidiš da je to Kijina pobeda, ne moja... 12 poena zbog Kije, ne zbog mene - zaključio je Sloba.

Luna, Mina, Sloba i Miljana, Printskrin: Dailymotion

- A šta si uvredio novinare? - pitala je Miljana.

- Ja novinare nisam, a za publiku sam rekao da su kreteni! Ne mogu oni nikome da viču "Ua", oni su tu dovedeni da budu publika, a ne da oni tu nešto ke*aju! - zaključio je Sloba, a potom se ubacila i Kija i prenela mu da je jedan od komentara bio da će sutra ta publika koju on loše komentariše da mu dolazi i na nastupe.

- Neće sigurno ta publika da mu dolazi na nastupe! - rekla je Luna.

- Ako mi ta publika dolazi na nastup, neću ni da držim nastup! Nabijem na ku*ac tu publiku! Oni su prvi trebali da osude tu publiku kao stručna lica, koji tu za je*eni sendvič i za sok treba da aplaudiraju, a ne da viču "Uaaa!" - rekao je Sloba, a potom besno napustio prostoriju.

Mislim da nije prestala da ga voli: Zorana Stefanov podržava Kiju, a o Slobi kaže ovo:

Pogledajte kako je Sloba prokomentarisao publiku na Zadrugoviziji koja nije podržala Lunu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikelandjelo

    8. maj 2018 | 14:49

    Culo se cije je ime publika skandirala. Kija do pobede. Toliko.

  • LEGAL

    8. maj 2018 | 14:37

    Auuu kako ovaj grize ruku koja ga hrani uzas..Pa on vrijeda i ponizava sve ljude,a ocekuje da ga kasnije ti isti ljudi slusaju na nastupu.Ti ces kad izades biti taj kojem ce mama da sprema sendvic kada krene da sljaka negdje u kanalu.Ovaj lik ima ogroman kompleks od svoje zene.

  • Aaa

    8. maj 2018 | 14:58

    Trebace tebi taj is ti narod,sramoto jedna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA