≫ 

Ispi*ao se po meni! Ni nju nije voleo! Besna Luna najstrašnije oplela po Slobi i Kiji, nema šta nije rekla za Radanovića (VIDEO)

Luna se žalila Milanu na sve što joj se desilo sa Slobom

  • 70
Milan i Luna razgovaraju kraj bazena, Printskrin: TV Pink

Nakon svega što se izdešavalo u Zadruzi, Luna Đogani pričala je sa Milanom Miloševićem kraj bazena i žalila mu se na celu situciju sa Slobom Radanovićem, zbog kojeg je tokom prethodne noći doživela nervni slom i porazbijala sve u Pabu.

Milan je podržavao Lunu govoreći joj kako je Sloba ne voli, te da preko ovoga što se dogodilo ne sme da pređe.

- Znaš kad bi dozvolio ovo da te voli? Nikad. On možda jeste bio zaljubljen u tebe, i sad je možda, ali te ne voli. To moraš da shvatiš - rekao je Milan Luni.

Kad je nju mogao da s*ebe, što ne bi i mene?! Luna ogovarala Slobu čim se probudila (VIDEO)

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

- Očigledno nije ni nju voleo. Ja njemu kažem, znaš kad bih mogla da uživam s nekim dok znam da ti umireš, da ti je loše... On se nije udostojio juče ceo dan da dođe da vidi kako sam, leži tamo kao mrtvak u krevetu. Ja mu donela da jedem, video si... Ni hvala da mi kaže. Ja ne mogu, ja sam takva. Kako ti nije palo na pamet da dođeš da vidiš kako sam? - pitala se Luna i dodala kako ju je Sloba razočarao ne samo kao partner, već još gore, i kao čovek.

Luna porazbijala ceo Pab, obezbeđenje uletelo, ona urlala da je luda, a onda je počela da udara Slobu! (VIDEO)

- Oni jesu stvoreni jedno za drugo, njih dvoje. Stvoreni jedno za drugo. Njemu nije dobro, njega su izveli, a mene...gledaju tu kako se raspadam i ništa - rekla je Luna misleći na Kiju i Radanovića, u čemu ju je Milan podržao.

- On meni kaže nisi ti završila sa mnom, završio sam ja sa tobom... On me javno ponizio, ispi*ao se po meni, i to ne jednom, nego više puta. Ne mogu reči da zabole više nego dela. Ne može moje "uništio si me" da boli više od onoga što je on uradio... - pričala je Luna.

Nakon što ga je udarala i vređala Sloba ipak došao kod Lune, a nakon ovog saznanja napustio je Pab vidno razočaran! (VIDEO)

- Šta je on uradio da ja pomislim da je njemu žao zbog svega? Šta si ti uradio? Alo, bre, ja bih se borila za tebe! - želila se Luna, a Milan joj je rekao da ne bi trebalo da pređe preko ovog poslednjeg što joj je uradio.

VIDEO: Dok je ljubav cvetala, Luna  i Sloba nisu birali mesto za seks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mici

    16. maj 2018 | 22:38

    Slobodanu ne treba ni Kija ni Luna... upropastise i ocrnise coveka! Izvukle su najgore iz njega... a verujem da je dobar covek!!!!

  • Zeljana

    16. maj 2018 | 20:33

    Kakva sebična , umišljena I samoživa devojka. Samo je ona povređena ,a upropastila je jedan brak istog tog dečka koga tvrdi da voli povukla je na samo dno posta čovek, preljubnik, agresivac svaku žurku mu je upropastila ne pokaza čovek ni desetinu svojih pevačkih sposobnosti.Devojka koja je u stanju da naskače na tuđeg muža pred očima njegove žene traži poštovanje ne ide to zajedno.

  • Ja

    16. maj 2018 | 20:23

    E pa luno vidi kako je Kristini , sram te bilo rasturila si brak, stidi se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA