Slobin otac rekao da Kija njegovom sinu nije dala da peva za 50 evra, a onda ga je pevač javno demantovao (VIDEO)

Ja sam taj koji je odbijao da radi za pedeset evra - izjavio je Sloba

  • 42

Otac Slobe Radanovića, Duško, pre nekoliko meseci za portal Telegraf.rs prvi put je javno progovorio o Slobinom učešću u rijalitiju ali i njegovom braku sa suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Nikad žešća svađa između Kije i Slobe podigla sve zadrugare na noge, gurali se, gađali flašom, a onda je uletelo i obezbeđenje! (VIDEO)

Duško je, zajedno sa svojom suprugom gospođom Draginjom, izneo njima poznate detalje,između ostalog i to da Kristina navodno Slobi nije dozvoljavala da peva za 50 evra.

Dušan Radanović, Foto: Telegraf

- Sloba nije hteo da ulazi u rijaliti. Kija ga je naterala. Ona, na primer, ovde u gradu...ti držiš kafić, kafanu. Ona (Kija) njemu ne da da peva za pedeset evra i bakšiš! - rekao nam je tada Duško.

Međutim, tokom noći kada su u jednom beogradskom hotelu Kija i Sloba proslavljali godišnjicu braka došlo je do rasprave među supružnicima pa se povela i tema oko finansija.

Te večeri Sloba je demantovao svoga oca, tvrdeći da je upravo on taj koji je odbijao da radi za malu svotu novca, pošto je dostigao veću cifru.

Kija i Sloba, Foto: TV Pink

- Naravno da sam odbijao! Kada sam dostigao cenu od trista evra, zašto bih išao da radim za pedeset?! Zato što neću. Zato što je to druga vrsta posla, zato što ću sutra sam sebi da spustim cenu, zato što će ovaj da kaže: "Ide tamo radi za pedeset evra, a kod mene traži trista" - pričao je Sloba Kiji.

Izjavu Slobinog oca možete pogledati u videu na 12.10 minuta:

A šta je Sloba rekao Kiji na ovu temu pogkledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    17. maj 2018 | 16:21

    To je to! Kada svekrva i svekar mrze snaju vise nego sto vole sina...to bude ovako! Ne biraju sredstva,cak odobravaju javnu preljubu sina sa Lunom Djogani,koja je na uzasno losem glasu! Zamislite da jedna stara zena,aminuje sinu da javno prevari zenu posle par meseci od crkvwnog vencanja pred milionima ljudi...i to sa Lunom Djogani. Dno dna!

  • Jeca

    17. maj 2018 | 14:58

    O pustite coveka na miru....Dosta su se namucili sa ovom Kristinom nije im bilo lako. 5 dugih godina😕

  • Miss

    17. maj 2018 | 15:41

    Ovaj njegov otac je video Kristinu 2 puta u zivotu po 10 min. Devojka zivela u inostranstvu i radila, a oni po njoj... Kompleksi su gorka stvar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA