≫ 

Kloni me se! Luna i Sloba se žestoko posvađali, on joj sasuo sve u lice, pa je opsovao! (VIDEO)

- Ti si g*vno postala, g*vno bezobrazno! Mrš bre u p*čku materinu - psovao je Sloba

  • 14
Luna Đogani i Sloba Radanović se svađaju, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani je ušla u raspravu sa Milanom Miloševićem zbog toga što je ispričao Drvetu mudrosti da mu je Đoganijeva priznala da bi volela da ima seks sa Veljkom Ražnatovićem.

Ona je ušla kao ponosna žena sa momkom napolju! Slobina majka prokomentarisala Kijin odnos sa njenim sinom! (VIDEO)

- Za sve što sam ti ikada rekla ovde, ti si me izdao. Ja tebe nikad nisam izdala - prebacila je Luna Milanu.

- Šta sam te izdao?! To što si sama naglas rekla za Veljka, da se ne bi zabavljala sa njim, ali da bi imala seks? Mene je danas Drvo zvalo da me to pita! Nemoj da kriviš druge za ono što sama pričaš. Nisi se šalila, naravno! Ti mene praviš budalom Ja ako se vama nakačim, ima po ceo dan da vas komentarišem! Ti upravo kriviš svakog što ovde sama napraviš haos, jer ti si takva osoba. Nemojte mene da krivite za te vaše stvari. Svaki problem si Slobi ti ovde napravila - kritikovao ju je Milošević.

Luna i Milan se svađaju, Printskrin: TV Pink

-  Ja vama svima želim svu sreću ovog sveta, svima. Samo me pustite na miru, nemojte da mi se obraćate - rekla je ona, a Milan je pomislio da Luna želi da napravi žrtvu od sebe, pa joj je odmah odbrusio.

- Luna, žrtva nećeš biti nikada, jer je to sve pogrešno što radiš. Praviš od sebe negativnu osobu, da te ljudi mrze - objasnio joj je Milan, nakon čega se Luna obratila Slobi.

- Rekla sam vam svima da mi se ne obraćate. Ja svima pravim probleme ovde... Ne treba ti devojka kao ja, kloni me se više, bre! Ja sam jako loša osoba i loša devojka, kloni me se!

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Sloba je zatim rekao Luni da joj je jezik najveći neprijatelj, kao i to da se druži za pogrešnim ljudima, zbog čega je ona poludela i ušla još u žešću raspravu sa njim.

- Ne obraćaj mi se, bre! Rekla sam ti da mi se ne obraćaš! Ja sam tebi sve loše uradila u životu, izvini za sve! Ne obraćaj mi se, rekla sam ti i malopre da mi se ne obraćaš! Ti prvi pričaš da te ja dovodim do toga da udaraš glavom! To želim sebi, da crknem... Zaljubila sam se iskreno i sve želela da uradim da budem sa čovekom i ispadoh ja najveći ološ. Što nisam manipulator, što nisam koristoljubiva, što nisam ološ neki da se prodajem za pare... Što nisam? Bolje bih prošla u životu, više bi me voleli i cenili... Znaš ti dobro ko se prodaje za pare! Ja sam te uništila, priznajem, izleči se od mene! Izdrži još 29 dana i ideš kući, kao da me nikada nisi upoznao! Izlečićeš se, mada ćeš možda i ovde - rekla je Đoganijeva.

Sloba Radanović, Printskrin: TV Pink

- Ti si g*vno postala, g*vno bezobrazno! Mrš bre u p*čku materinu - psovao je Sloba, međutim, ni Luna mu nije ostala dužna.

- Mene cela kuća proziva što sam se zaljubila u tebe, mrš bre tamo! Da Bog da crkla kad sam dozvolila sebi to - rekla je Luna, zbog čijih reči je Sloba priznao da je shvatio da se Luna sada kaje zbog toga što je uplovila u vezu sa njim.

Pogledajte svađu Lune, Milana i Slobe:

Saša Vidić opleo po Anabeli: Ona savetuje Lunu, a ni ona nema normalan brak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Macha

    25. maj 2018 | 12:13

    Jutros su se opet vaćarili kao da se nisu svađali!!! Dogovor 1000%!!! Koga oni lažu???? Jadan narod koji baca pare na glasanje!!!

  • Qwerty

    25. maj 2018 | 12:37

    Gledajuci juce emisiju imao sam osecaj dok slusam Gagija kao da gledam one bake i mame koje pokusavaju da udaju cerku za nekog mladica iz grada. Hahaha

  • Olivera

    25. maj 2018 | 12:27

    Pa sta si ocekivala to si i dobila tako prolaze zene koje hoce da upropaste tudje brakove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA