≫ 

Pričalo se da godinama nije u dobrim odnosima sa ćerkom, a sada se povodom Macinog rođendana oglasila i njena majka! (VIDEO)

Diskreciji je majka uputila emotivnu poruku koja ju je oduševila

  • 29
Maca iznenađena gomilom čestitki koje su joj stigle povodom rođendana, Printskrin: TV Pink

Maca Diskrecija danas slavi 27. rođendan, a Veliki šef je za nju pripremio brojna iznenađenja. Gomila balona, hrane, čestitki i poklona stigla je u Belu kuću.

Nikad emotivniji razgovor! Kija i Sloba o planovima kada izađu iz Zadruge, kako će srediti stan i ko je propao, a ko procvetao! (VIDEO)

Diskrecijina reakcija kada je ugledala sve ovo začudila je sve zadrugare. Maca je bila tužna i rekla je da ne želi da slavi rođendan, ali posle samo par trenutaka uzela je da čita brojne čestitke koje su joj pristigle od fanova.

Maca čita rođendanske čestitke, Printskrin: TV Pink

Među njima bila je topla i nežna čestitka njene majke Enese Nurkić.

Podsetimo, dosta se pričalo o tome kako Maca nije u dobrim odnosima sa majkom i da ne govore već godinama.

- Želim ti da jedno znaš, volim te i voljena bićeš život ceo. Neka ti suza ne bude na licu tvom, želim ti sreću i divan dom. Ko može da te voli više od majke? Kada majka rađa, tada si rođena, mila i voljena, ti si lepota i ceo svet. Voljena moja želim ti najbolje sve, najlepše želje i sve da ostvari ti se! - glasila je poruka koju je Maca dobila od majke.

Maca čita čestitku koju joj je uputila majka, Printskrin: TV Pink

- Hvala puno! Hvala mojoj mami što me je obradovala i što je dokazala da je sve ono što pričaju laž! To mi je najviše drago! - rekla je Maca, a kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispo teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    27. maj 2018 | 15:21

    Maca svojim dosadašnjim ponašanjem ne zaslužuju ničije poštovanje

  • Boka

    27. maj 2018 | 19:57

    Pismo koje je dobila poslao admin sa potpisom majke ,majka je ocima ne moze vidjeti kao ni ova nju prica za malu djecu i potez produkcije da je malo digne jer potunula je u nevidjeni glib.

  • Tz

    27. maj 2018 | 15:55

    Stidi se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA