Kija konačno progovorila i iznela sve detalje! Evo šta joj je Sloba pričao o Luni, Anabeli, Gagiju i šta je saznao o Đoganijevoj vezi sa Gastozom! (FOTO)

Nakon što ju je Sloba prethodne noći izigrao pred milionima ljudi, Kija je rešila da ispriča sve o čemu su razgovarali

  • 27
Kija, Sloba, Anabela, Gastoz, Gagi i Luna, Foto: A. Nalbantjan/Youtube/Zaruga Official

Nakon haosa koji je sinoć izbio nakon što je muž Kristine Kockar, Sloba Radanović, u emisiji "Amidži šou" priznao da je voli, a samo nakon nekoliko sati kada se vratio u Zadrugu se pomirio sa Lunom Đogani, Kija je rešila da ispriča celu istinu i otkrije sve detalje njenog razgovora sa Radanovićem.

- Nemoj ništa da se nerviraš, noćas je pokazao ko je i šta je. Ide od jedne do druge osobe i  pere se kao "Šta sam ja to loše uradio?!" - prepričavao je Milan.

Kija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- On je rekao da želi da pružimo drugu šansu. Sve se promenilo kada sam ja rekla da ga volim, njegovo ponašanje se skroz promenilo kad se desilo ono sa mojim ocem. Otišli smo u produkciju i ja sam ga pitala: "Kad si ti prestao da me voliš?", i on meni kaže: "Ja nikad nisam prestao da te volim, kad god mislim na nas meni se vraćaju samo lepe stvari". Ja sam ga pitala: "Kako planiraš da je šutneš?", to su bile moje reči, a on je rekao: "Što bezbolnije".

Sve ću da ispravim, otkad ne komuniciramo uvenuo sam... Sloba u suzama molio Lunu da mu se vrati, a onda je spomenuo Kiju! (VIDEO)

Kija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Onda, na Zadruzgoviziji, dok su bile reklame, ja mu ponovim ono što je on meni pričao i kažem: "Jesi normalan?! Šta to radiš?!", on kaže:  "Nisu bile kamere tamo, moja reč protiv tvoje!". Pri tom, ni tu nisu bile kamere... - rekla je Kija, a onda je nastavila da se priseća situacija u kojima ju je Sloba ubeđivao da je i dalje voli:

- On je meni rekao: "Izgleda da nikada nisam prestao da te volim." Znači, nikada mi nije rekao konkretno. On meni kaže: "Nas dvoje možemo da izgradimo imperiju" i onda se dotaknemo nje... On meni kaže: "Pa nije ona loša devojka, ali je labilna, nezrela, klinka je".

Kija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja kažem da je Gagi izjavljivao da ti treba da se razvedeš od mene da bi bio sa njom, rekla sam mu da je Anabela isto svašta pričala za mene i rekoh: "To je zlo!", a on kaže: "Pa da, video sam kakvi su". Ja mu pričam ono što mi je rekla Ana za Gastoza, da se (Luna) zaljubila posle pet dana i govorila da ga voli!

Kija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon ovoga Milan se prisetio te situacije, pa se nadovezao.

- Čak je išla u sobu i na rođendan njegovog prijatelja! Ja je zovem i kažem: "Imam informaciju da si u Somboru sa Gastozom", a ona kaže: "Jesi ti normalan?!" Rekoh: "Ajde, pošalji mi lokaciju na Viber", a ona me ubeđuje da nije tamo - rekao je Milan.

Dobro ti stoji ta mašna... Luna se napila pa zavodljivo pričala sa šankerom, a o njegovoj reakciji svi pričaju! (VIDEO)

Kija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kija je zatim ispričala šta je Sloba rekao kada mu je ona ispričala ove detalje za Gastoza.

- I on meni govori: "Da, bre, nije normalna! Zgadila mi se, odvratna mi je..." - otkrila je Kristina, potvrdivši da je Slobodan upućen u ovu priču.

Luna i Sloba se rastali u zoru, a onda je Radanović šokirao potezom koji je uradio ispred slike Anastasije Ražnatović! (FOTO) (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    30. maj 2018 | 17:02

    Opet sve izmišlja, ali uzalud, provalio je Boba da hoće da mu se osveti.

  • B

    30. maj 2018 | 17:30

    Kija moze samo da izmislja ono sto se ne moze dokazati.

  • S.O.S

    30. maj 2018 | 17:34

    O cemu ova Kija prica? Danima davi ovog jadnog Slobu da joj se vrati,a sada povredjena sto je otkacio po drugi put.Sve je ona govorila, a on klimao glavom, a sad kao. ..ona njemu dovidjenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA