≫ 

Luna plakala kao kiša dok je čitala Slobina pisma, pozvala ga da dođe do nje, ali ovakvu njegovu reakciju nije očekivala! (VIDEO)

- Ne mogu da izbacim to što osećam, to je bol, tuga... - jadala se Luna

  • 9
Luna, Printskrin: TV Pink

Prošle noći zadrugarima su puštani video-snimci sa najzanimljivijim situacijama koje su im se dešavale u proteklih nekoliko dana.

Ukućanima pušten snimak kako Luna flertuje sa šankerom, a posle onoga što je izgovorila Sloba je poludeo, Matora načisto pobesnela! (VIDEO)

Pušteni su i klipovi na kojima je Radanović bio veoma blizak sa svojom suprugom Kristinom Kockar, nakon čega je nastala rasprava između njega i Lune, pa mu je Đoganijeva uputila niz uvreda.

Nakon ovoga ona je bila vidno uznemirena, otišla je u sobu za rehabilitaciju, a društvo joj je pravila Nadežda Biljić sa kojom je dugo razgovarala.

Nadežda i Luna, Printskrin: TV Pink

- Ne mogu da izbacim to što osećam, to je bol, tuga... - jadala se Luna.

- Polako, biće sve okej - tešila je Nadežda.

Luna plače zbog Slobe, Printskrin: TV Pink

Đoganijeva je zatim donela gomilu pisama koje joj je Sloba pisao, a onda je čitala i plakala.

Luna ćita Slobina pisma, Printskrin: TV Pink

- Ja ne zaboravljam stvari koje je on ovde uradio za mene, u svakom trenutku je hteo da budem srećna. Koliko me je pazio... Imala sam ja dečka pre njega, setim se kakav je bio ološ, pa mi ne bude žao... Ali ja kad se setim šta je on (Sloba) sve radio za mene... Nije imao šta da mi pokloni i napravio je ovo. On je ovo satima cepao, crtao - pokazivala je Luna poklone koje joj je Sloba napravio, a onda je čitala pisma.

Nakon ovoga rešila je da pozove Radanovića i da mu se izvini za sve.

Luna se izvinjava Slobi za uvrede, Printskrin: TV Pink

- Krivo mi je zato što sam ti rekla da si loš čovek, zato što to ne mislim. Ne želim da budeš ljut na mene, samo sam tražila da budeš iskren, mislim da sam to zaslužila - rekla je Luna, ali on je imao još gomilu primedbi na njeno ponašanje.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku ispod teksta:

VIDEO: Slobi treba Luna, a ne Kija, jer nakaza ide sa nakazom: Tijana Ajfon oštro o ljubavnom trouglu u Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    1. jun 2018 | 17:00

    A našta liči Tijana Ajfon? Sve u zadruzi su ribetine za nju.

  • Rene

    1. jun 2018 | 18:44

    Devojko draga ,pisao je on i zeni isto tako srceparajuca pisma ,i vidi sta joj je uradio,noz u ledja bez razmisljanja.Ne pali se,sta ce ti taj pokvareni,tudji polovnjak On prvo nije svoj,pa onda ne moze biti niciji.Mani se ,dete, corava posla

  • Petra

    1. jun 2018 | 17:47

    Ja ne mogu da verujem. Ove dve lujke kao da je omadjijao Slobodan. Da mi je muz,da imam 3 dece sa njim,pa bih ga šutnula. A one se uhvatile njega kao da je Apolon. Uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA