≫ 

Stiže Zadrugovizija 4! U kući odmah nastao haos, evo sa kim nastupa Sloba, a sa kim Kija! (FOTO)

Nakon tri uspešne Zadrugovizije, Veliki šef odlučio je da organizuje još jednu, pred veliko finale Zadruge zakazano za 20. jun

  • 64

Veliki šef poslao je malo posle 13.30 časova pismo u Zadrugu, kojim je učesnike obavestio o tome da se za 11. jun zvanično organizuje Zadrugovizija 4!

Skoro svi ukućani oduševljeno su dočekali ovu informaciju, ali je ubrzo u Beloj kući nastao haos. Naime, Luna Đogani, Slobodan Radanović i Milan Milošević odlučili su da nastupaju zajedno, a nakon reakcije ukućana, kao i njegove žene Kije Kockar koja je zgroženo rekla da ne može da veruje da je nastupao sa njom, a da će sada nastupati sa ljubavnicom.

Sloba, Milan i Luna, Printskrin: TV Pink

No, nakon što je izašla iz kuće, Sanji je rekla da nije trebalo ništa ni da govori, već da je trebalo da ih "pusti da se sami ukanale".

Kija i Sanja, Printskrin: TV Pink

Kija se dogovorila da peva sa Anom Korać Severininu pesmu "Dobrodošao u klub", dok će Sloba pevati sa Lunom Đogani Adilovu pesmu "Sinovi tuge".

Prvobitno, Kija je trebalo da peva sa Sarom Reljić i Teodorom Džehverović pesmu grupe Ministarke "Boing 747", dok je Sloba rekao da će pevati "Despacito".

Međutim, Miljana Kulić posvađala se sa Lunom rekavši joj da je to najjadnije što je mogla da uradi.

Luna i Miljana u svađi, Printskrin: TV Pink

Nakon toga, Đoganijeva je ljutito ušla u Hotel kod Radanovića i rekla mu da odustaje.

Luna, Prinstkrin: TV Pink

- Svi me komentarišu, prva tvoja žena! Eno je ide i priča okolo! Ja odustajem, da znaš! - rekla je, što je potpuno razbesnelo Radanovića.

Kada je Slobi saopštila da odustaje Radanović se istuširao, a onda je otišao kod Lune. Ona je rekla kako je Kija provocira, dok joj je Miljana rekla da će ona i Sloba biti 10. ili 11. mesto.

Luna i Sloba, Printskrin: TV Pink

Posle rasprave i Radanović je besno rekao da odustaje od Zadrugovzije 4, ali su se nakon sat vremena predomislili.

VIDEO Ovako je izgledao Slobin i Kijin nastup na Zadrugoviziji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosa

    6. jun 2018 | 14:44

    Dosadni su sa ovim mobbingom prema Luni. Naterace me da glasam za nju.

  • Zorana

    6. jun 2018 | 14:44

    Sve je ovo zbog Kristine,kao da je njen rijaliti,da mi je dosadno vise.Toliko je forsiraju,a ona je bas bas bas isfolirana sto se tice svega. Ona i Ana-profesionalka imace posla ovog leta sa sve Mićom..odvratni su mi svi. Tanka do pobede 20.juna !!

  • Nina

    6. jun 2018 | 15:26

    Nemogu da vjerujem koliko je ovaj svjet postao pun mrznje,pakosti,ljubomore...sta je vama ova devojka kriva nije vama muza uzela a ni kristini zorom sami su krivi za takav brak...sami su to zasluzili Kristina i Slobodan svojim sobstvenim ponasanjem...zgadili su mi se vise vasi komentari...fuujjj fujjj fujjjj...Ko je kristina? Djete jedne majke poput Lune pa sto Nadicu neosudjivate...niste realni...puni ste mrznje a nista bolji niste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA