≫ 

Sve sam ih je*ao, k*raju se neviđeno! Šokantna izjava čuvenog srpskog trenera, žestoko opleo po Kiji i učesnicama Zadruge (VIDEO)

Snimak o kojem Milan Živadinović pričao Kiji uveliko kruži društvenim mrežama

  • 57

Na društvenim mrežama već uveliko kruži snimak u kojem poznati srpski fudbalski trener Milan Živadinović govorio o Kiji Kockar i ostalim učesnicama "Zadruge". Bivši strateg Crvene zvezde je pred studentima pričao o ponašanju učesnika rijalitija, a zatim je podvukao i paralelu sa ličnim iskustvima u životu sa određenim tipom devojaka

- Ova mala...od onog mandova ćerka, čuvena Kija, letačica jedna...najveće droplje na svetu su te jadovke. Ja sam ih sve j*bao! K*raju se neviđeno! U tramvaju bi se k*rale i držale za kvaku. A to je sad hit - rekao je popularni Bard Živa.

Pogledajte snimak:

VIDEO Gde su se sve "voleli" učesnici Zadruge:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    8. jun 2018 | 00:30

    Deda, jednom nogom u grobu drugom na kori od banane, pokušava da dobije još malo medijske pažnje. Da li bi voleo da neko o njegovoj ćerki, unuki ili bilo kom iz njegove porodice izjavljuje ovakve bljuvotine???? Za ovakve izjave bi svako od njih trebalo da dobije tužbu a nadam se i da hoće.

  • Strasno

    8. jun 2018 | 00:19

    Odvratan komentar. Nijedan muskarac, a posebno u njegovim godinama, ne bi smeo da tako govori o zenama.

  • Ovakve prostake na klinike

    8. jun 2018 | 00:19

    Prostaku jedan, odvratan lik, sramota bre da te bude ko si bre pa ti uopšte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA