≫ 

Ukućanima pustili snimak iza "škode", Sloba se kleo da se nisu ljubili, Kija počela da plače za stolom, a evo kako je Luna reagovala! (VIDEO)

Kija nije mogla da zadrži suze, pa je izašla u dvorište i plakala

  • 32

Četvrtak veče u Zadruzi uvek napravi haos, pa je tako bilo i prethodne noći kada je ukućanima konačno pušten snimak Kije Kockar i njenog muža Slobe Radanovića iza "škode", titl razgovora u kojem se Sloba kune da voli Kiju, nakon čega se ljube.

Procurio snimak! Evo šta je Sloba tačno pričao Kiji iza "škode" i u šta se sve kleo! (VIDEO)

Slobina ljubavnica Luna Đogani šokirano je gledala snimak, nakon kog je Slobodan ustao i rekao da stoji iza toga da se nije ljubio sa svojom ženom.

Prinstkrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja tvrdim da ovo nisam izgovorio! Ovo ako sam izgovorio, ne pomerio se sa ovog mesta! Evo! - rekao je Sloba.

- Nije rekao "bebo", samo me je poljubio. Ovo ostalo je tačno, samo nije tačno to "bebo", nije nikada rekao "bebo", ali ovo drugo - "volim te", to jeste! Nije niko montirao ništa, samo taj deo "bebo" - nije rečeno. Pričali smo o bliskosti, rekao mi je to "volim te, majke mi!" Kleo mi se tu u majku, pre toga smo se svađali - rekla je Kija.

Prinstkrin: Youtube/Zadruga Official

Sve sam ih je*ao, k*raju se neviđeno! Šokantna izjava čuvenog srpskog trenera, žestoko opleo po Kiji i učesnicama Zadruge (VIDEO)

- Jesam rekao da je volim, ali ja se kunem da se nismo ljubili! - rekao je Sloba.

Kija, Prinstkrin: Youtube/Zadruga Official

Kija je u tom trenutku počela da plače, ali je ipak ostala za stolom.

Kija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Nemam komentar! Muka mi je od svega ovoga, iskreno! Što se mene tiče mogu da se pomire odmah! Sada ne znam zašto zbog mene ovde ćuti i laže. Nema zbog čega! Šta da kažem ja? Ako on može da spava noću i da laže, to je njegov problem. Ja im želim sve najbolje - rekla je Đoganijeva.

Ovo je bolelo: Aca Živanović otkrio šta oseća prema Ani Korać, a onda brutalno isprozivao Slobu Radanovića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    8. jun 2018 | 10:18

    On je klasičan emotivni manipulator(to nije nimalo naivno)izguglajte malo i videcete da ima sve odlike emotivnog manipulatora

  • Gordana Vrućini

    8. jun 2018 | 12:34

    Evoisad posle svega će Kija opet da trči za Slobom više nego Luna. Žena ne može da shvati da ga seksualno ne privlači inače bi za svo ovo vreme da je voli oterao Lunu. Nije joj dosta što je pred milionima ljudi rekao da voli Lunu i da je ljubomoran. Nepodržavam preljubu jer i sama sam žena a imam i ćerku ali nemogu nasilju ponovo u brak jer posle svega neće opstati. Žao mi je Kije ali žao mi je i Lune. Bezobrazni! Molim da objavite komentar. Izvinjavam se na pravopisu. Umorna.. Legla jutros u pet časova. Hvala

  • ...

    8. jun 2018 | 10:10

    I sad cete u ovoj prici vi Lunu opet najvise da pljujete i najvise komentara ce biti za nju. Luna je ovde sasvim fer, mislim sta da kaze?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA