Sve mi se zgadilo! Sloba neraspoložen pričao o svojim roditeljima, a onda je Luna iz čista mira uhvatila njegov palac i potpuno ga iznenadila! (VIDEO)

- Marš u pi*ku materinu, sve mi se zgadilo više - rekao je on

  • 21
Luna se divi Slobinim stopalima, Printskrin: TV Pink

Prošle noći Luna Đogani i Sloba Radanović su iskoristili vreme kako bi nasamo porazgovarali u hotelu gde pevač trenutno boravi kao ovonedeljni vođa.

Luna otvorila dušu i otkrila da li će nastupiti na Zadrugoviziji i da li bi ponovo bila sa Slobom u vezi (FOTO)

Luna je tokom noći rekla da je odlučila da definitivno neće nastupiti na četvrtoj po redu Zadrugoviziji, pa mu se požalila da ne zna kako će provesti vreme dok ostali takmiučari budu nastupali. Međutim, kasnije su se oboje predomislili i ipak će nastupati na Zadrugoviziji!

- Misliš da ću moći da gledam Zadrugoviziju? Šta da radim, da ležim i da spavam celo veče? - pitala je Luna, a onda je dodala:

- Meni je Milan prišao malopre i rekao: "Nemoj to da radiš, majka te gleda. Treba da budeš pozitivna, da od*ebeš sve, druži se sa ljudima, nemaš ništa od ležanja u krevetu. Šta će ti ovo u životu." Ja kažem: "Cela kuća je protiv mene, svi me gledaju kao uljeza. Prolazim kroz kuću svi me nešto odmeravaju, mršte se. Zorica i Mića samo čekaju da komentarišu." I on kao "veruj mi neće te više napadati, znam ja da neće".

Luna i Sloba, Printskrin: TV Pink

- Sad neću ni ja da nastupam, evo videćeš! Šta sam ja, debil ovde! Ako misle da je meni ta pobeda na Zadrugovitiji nešto znači... Više mi se k*nja od svih njih! - rekao je iznervirano Radanović, a onda se prisetio onoga što je Saška Karan spomenula, a tiče se Lune i vračare koja joj je pomagala da ostane sa Slobom:

Printskrin: TV Pink

Sve je ovo previše, ništa nije vredno ovoga, veruj mi. Znam koliko se moja keva potresla zbog onoga što je ona rekla. Oni su stariji ljudi, oni konzervativno gledaju na sve to. Marš u pi*ku materinu, sve mi se zgadilo više. Nije lepo to što sam uradio, ali šta sad da uradim, boli me ku*ac! - rekao je Sloba.

Dok je Sloba pričao, Luni je pogled ostao na njegovim stoplima, a onda je počela da im se divi i da komentariše, kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

Ljupka Stević otkrila planove Slobe Radanovića, pa se dotakla Lune i Kije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jo

    11. jun 2018 | 14:27

    Cuj stariji konzervatini ljudi a javo podrzali prevaru.

  • stefani

    11. jun 2018 | 14:35

    Slobo jesi pogrešio,ali te razumijem kad vidim sa kakvim si manipulatorom 5 god bio!

  • Kaktus

    11. jun 2018 | 14:11

    Sloba se izdaje za velikog vernika u Boga i da se ne plasi vradjbina. Hajde onda da utvrdimo koliko je bozijih zapovesti u ovom rijaćiriju prekrsio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA