≫ 

Evo sa kim Kija snima prvu pesmu!

- Skroz je u njihovom fazonu, gotivi tu muziku, i oni imaju u planu da snime pesmu sa njom - otkriva izvor Telegrafa

  • 77
Foto: Marko Jovanović

Iako joj ni na kraj pameti, na početku "Zadruge", nije bilo ni na pameti da će joj se život potpuno preokrenuti, Kiji Kockar upravo se to dešava. Naime, nakon što joj je brak sa Slobodanom Radanovicem propao usled njegove prevare sa Lunom Đogani, Kiji se i poslovni život menja.

Kija je u junu mesecu prošle godine dala otkaz u avio-kompaniji u kojoj je radila, neposredno nakon udaje za Slobu. Međutim, iako je kasnije trebalo da ostane u tom poslu, nakon njenog učesća u "Zadruzi" sve ide u drugom pravcu.

Pošto je u rijalitiju pokazala talenat za pevanjem, što je istakla na održanim "Zadrugovizijama", Kiji je od produkcije televizije Pink saopšteno da na poklon dobija pesmu. Međutim, oni koji već imaju u planu da sa njom ukrste glas jesu već dobro poznati dvojac Jala Brat i Buba Corelli, koji i javno podrzavaju Kockarevu.

Jala Brat i Buba Koreli Foto: Instagram/jalabrat

- Jala i Buba podrzavaju i obožavaju Kiju. Skroz je u njihovom fazonu, gotivi tu muziku, i oni imaju u planu da snime pesmu sa njom. Zapravo, pesma se već pravi, a sigurni su da ce se Kiji dopasti ono sto ce čuti i da će se savršeno uklopiti u njihovu zamisao - otkriva izvor Telegrafa.

Iako Kija nije imala kontakt sa Jalom i Bubom, prethodne noći je potpuno spontano u "Zadruzi" rekla da želi da joj upravo oni naprave pesmu, pa je jasno da je dogovor u neku ruku i već pao.

VIDEO: Masa oduševljeno skandira Kiji posle nastupa na Zadrugoviziji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepa

    16. jun 2018 | 22:14

    Kija je retko harizmaticna osoba i bilo bi steta da je posle rijalitija ne vidimo vise.Predivna je,zena pleni lepotom i osmehom.

  • J

    16. jun 2018 | 23:56

    Jedno odbojno stvorenje, koje neko ozbiljno forsira po svaku cenu,postati na taj nacin popularan pa to je strasno i to moze samo kod nas.Toliko prevarenih zena u Srbiji i to sa malom decom pa nikom nista a ovu isfoliranu koja pri tom uopste ne voli Slobu samo se folira i kao place a suza nigde digose u nebo e pa strasno e sad jos samo da je naprave pevaljkom i super misija uspela.

  • Kole

    17. jun 2018 | 10:34

    Zelim svu srecu ovog sveta KIJI KOCKAR. Samo napred Devojko ti si cestita Devojka Bog sve vidi ko je kriv a ko nije. Krivac se pere lazima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA