To je veza bez obaveza! Zorica progovorila o svojoj ljubavi sa Duškom, pa zaprepastila sve! (VIDEO)

- Kad se vidimo, vidimo, kad se ne vidimo ništa. Ne mogu ja, prestrog je on... - rekla je Zorica

  • 2
Zorica i Duško, Printskin: TV Pink

Zorica Marković je prva finalistkinja koja je prošle noći napustila Zadrugu. Zorica je nakon izlaska iz Bele kuće gostovala u studiju gde je sa voditeljkom ćaskala o aktuelnim dešavanjima u Zadruzi.

Luna plakala kao kiša dok je pričala o Slobi, a onda naručila Anabelinu pesmu specijalno za njega! (VIDEO)

Markovićeva je pred ulazak u rijaliti priznala da je u emotivnoj vezi sa Duškom Radonjićem i time šokirala sve zadrugare, a sada je malo detaljnije objasnila njen i Duškov odnos.

- Kad me novinari pitaju "Je l' neko mlađi?" Ja kažem "jeste, mlađi 15 godina", lupetam gluposti. To jeste jedna specifična veza, veza bez obaveza - rekla je ona, a zatim dodala:

Zorica, Printskrin: TV Pink

- To je sve opušteno, normalo, sa opuštenim pričama, porodicom, decom, nismo mi klinci. Stvarno je specifično, zato to i traje. Ja Duška poštujem, on je mnogo dobar čovek, to što ima neke svoje principe, ima, to je daleko od mene. Kad se vidimo, vidimo, kad se ne vidimo ništa. Ne mogu ja, prestrog je on...Dule voli kad ja mešam ručak.

Pogledajte šta je Zorica rekla o vezi sa Duškom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA