≫ 

Indi napali nakon što je podržala Kiju, a ne Lunu koja joj je sestra, nazvali je jadnicom, a sada im je ona žestoko odgovorila!

Pevačica za Telegraf kaže da ne može da podrži nekoga ko nije pokazao kvalitete, pa iako je reč o njenoj sestri

  • 19

Luna, Indi i Kija, Foto: Marko Jovanović/Telegraf

Nakon što je Indi Aradinović javno podržala Kristinu Kockar, iako je rođaka Lune Đogani, blogerkin brat Adam isprozivao je pevačicu i poželeo joj "sve najbednije".

Kako je napisao na Instagramu, on podržava svog i da je najgori na svetu, a Indi sada objašnjava zbog čega ona to nije učinila, već je iznela iskren stav.

- Luna jeste moja sestra, ii da se pokazala u najboljem svetlu ili da je pokazala neke svoje kvalitete možda bih je i podržala, ali ovako ne moram i nisam obavezna. Za mene je po ponašanju najbolja Kija, pa Ana Korać. Ima tu još interesantnih likova. Ja se nikoga ne plašim i nemam problem da kažem da sam na Kijinoj strani, kada je u pitanju Zadruga. Ne zameram Adamu ništa, to su moja deca, verovatno su pogođeni, ali ja nikoga nisam uvredila - kaže Indi za Telegraf.

Kija, Prinstrkin: Instagram

Pevačica smatra da su Anabeine ćerke Nina i Blankica, po njenim rečima, za razliku od Lune divna deca.

- Ja sam Lunu upoznala poslovno, u Grčkoj, i tada sam prvi put imala kontakt sa njom. Znam je kao Gagijevu ćerku, Anabelu znam i poštujem je. Ona ima dve divne ćerke, naspram Lune, i meni je mnogo krivo što se za njih ne zna. One su divna deca - tvrdi pevačica.

Luna i Adam Đogani, Foto: Instagram/adamdjogani

Indi se dotakla i Luninog zaljubljivanja u Slobodana Radanovića. Kako kaže, to je ljudski, ali je morala da vodi računa kakav će to primer dati omladini i kakvu će sliku drugima stvoriti o sebi.

- Svako ima priliku da sebe predstavi, da li u rijalitiju ili na neki drugi način. Mogla je da promeni sudbinu, ali nije. Meni je celokupno predstavljanje današnjoj omladini veoma važno. Ne kritikujem ja njeno zaljubljivanje, to je ljudsko i prirodno, ali ponavljam - svako mora da vodi računa o svom predstavljaju - zaključila je Indi za Telegraf.

Ljupka Stević otkrila planove Slobe Radanovića, pa se dotakla Lune i Kije:

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA