≫ 

Ja to nisam zaslužila... Kija progovorila o odnosu sa Slobom i otkrila šta joj je kod njega zasmetalo

- Ja više ne znam o čemu nas dvoje treba da pričamo, ispao je maksimalno nefer prema meni - rekla je Kija

  • 55
Slobodan Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar Foto: Marko Jovanović

Kija Kockar još jednom je progovorila o svom odnosu sa Slobom Radanovićem i otkrila da postoji jedna stvar koja joj je zasmetala kod njega.

- Ja ne znam o čemu nas dvoje više treba da pričamo, kad su jednostavno svi protiv nas... Njegovi roditelji, prijatelji... Oni su se već „okumili“ sa drugom stranom, mene samo žele da sklone, očigledno. Čestitam im, pobedili su! Ja više ne znam o čemu nas dvoje treba da pričamo, ispao je maksimalno nefer prema meni, ja to nisam zaslužila. Baš mi je venčani kum sinoć rekao da je Slobodan komentarisao kako sam ispala šmeker i brat prema njemu. Ja sam te stvari želela da čujem lično od njega, tamo dok smo bili, a ne da mi drugi ljudi govore - rekla je Kija.

Kija i Sloba Foto: Telegraf

Ona je otkrila da je razočarana zbog toga što joj Sloba neke stvari nije rekao u lice.

- Meni je to dvolično i kukavički, ja to nisam zaslužila. On je sam zbog sebe trebalo da neke stvari uradi drugačije, ali to je bio njegov izbor. Ja sam uticala koliko god sam mogla, posle je sve bilo na njemu. Krivo mi je zbog toga, nemate pojma koliko, ali ja sam kontaktirala advokata koji će kontaktirati Slobodana i to će biti to - rekla je Kija.

VIDEO: Prvi intervju Kristine Kije Kockar nakon pobede u Zadruzi:

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joca

    24. jun 2018 | 11:32

    Ha,ha,ha, ispao nefer prema njoj. Zeno zaradila si čitavo bogatstvo zahvaljujući njegovoj prevari. Da si posle svega rekla, ovu nagradu dajem u humanitarne svrhe zato što nisam zbog toga ušla, ja bih rekla bravo ovo je zena koja iskreno voli. Ovako čuti i budi mu zahvalna do kraja zivota.

  • Mia Todorovic

    23. jun 2018 | 21:12

    Dajte vise mi muka od te Kije kao i Slobodan kao kisa oko kragujevca . Manite se njene price i razvoda.Kao sad Sloba i ona pate, ali svi protiv njih.Pa gospodjo drafmga nisu se roditelji okrenuli protiv tebe vec licno ON , ovi papiri za razvod se smorili majko obicni papir ...a od ponedjeljka o pregovorima o ljubavi i stanu .Ma to.su njene nebuloze ....samo da dodje u novine.Stvoreni jedno za dr.i tako ce i ostat.Narednu pricu citamo" mi se volimo ne mozemo jedno bez drugog" smor....majke mi ev citam i ove njene fanove vec ih smorila.Zivjeli McGregor par , za mjesec ce vec bit Tokijo." On je moj muz".Dosadna Bgm vise prica nje i njenih famoznih papira...ali " cirkus" mora kod nje bit od braka , sahrane pa do."imperije" , kad oni jedno.drugom oprastaju prevare jasno.je ko su i sta .DRAGO MI DA SU KONACNO I DRUGE LICNOSTI SHVATILE KO JE ZAPRAVO ONA EVO POLAKO CITAJTE KO SE OGLASAVA.

  • Ccccccccc

    23. jun 2018 | 21:09

    A, pobedu si zasluzila.? Pa ne moze tako, pare si zasluzila, a prevaru nisi !. Uvek bilo jedno gubis-drugo.dobijas. A ti bi i jare i pare !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA