≫ 

Pred ženom je imao seks sa ljubavnicom, pričalo se da će ga devojke terorisati kada izađe iz Zadruge, a ovaj prizor oko Slobe mnoge je šokirao! (FOTO)

Po Slobinom primeru javna prevara i te kako se isplatila

  • 33
Slobodan Radanović, Foto: Instagram/sampanjactatica

Da li u Srbiji i na Balkanu u praksi zaista važi ona da je muškarac veći šmeker ako vara partnerku verovatno niko nikada neće imati "crno na belo", ali jedno je, po svemu sudeći, očigledno - devojke pale oni koji varaju partnerke.

Naime, dok je rijaliti Zadruga trajao, javnost je žestoko osudila ponašanje Slobe Radanovića, tačnije to što je javno, pred milionima ljudi, prevario ženu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, a potom i imao seks sa njom u istoj sobi gde je i njegova zakonita supruga spavala.

Uhvatili smo Kiju vidno nervoznu na ručku, a tu su bila i dva muškarca (FOTO)

Pričalo se kako je Sloba svoju karijeru tim gestom upropastio, te da nema te žene koja će ga i pogledati, a kamoli poželeti da bude sa njim nakon svega što smo gledali.

Luna i Sloba levo, Kija desno, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Međutim, nijedna od ove dve pretpostavke nije se ispunila pošto Sloba puni klubove i ima zakazane tezge do kraja godine, a devojke ga masovno proganjaju i pokušavaju da mu se približe.

Sloba na žurci uhvaćen sa zgodnom pevačicom, a kada vidite o kome je reč znaćete zašto su sigurno pričali o Luni i Kiji! (FOTO)

Sloba je jedan momenat sa hrpom devojaka ovekovečio i kamerom, a fotografiju nastalu na nastupu u Priboju je objavio na svom Instagram nalogu.

Slobodan Radanović sa devojkama na nastupu, Foto: Instagram/sampanjactatica

VIDEO: Sloba o razvodu od Kije

VIDEO: Vrela akcija Sare i Vojketa u bazenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veki

    5. jul 2018 | 12:49

    Koliko vidim na slici su devojke od 16 do 22 godine. Niti jedna normalna odrasla osoba po svemu prikazanom od doticnog mu nece ni prici a nedaj boze upustit se u nesto ozbiljnije. Evo par cinjenica; pozdravlja zenu za godisnjicu braka a vara je 7 dana nakon ulaska u rialiti, pljuje po braku danonocno a nije hteo razvod prije zadruge kad mu ga je nudila, izgubljen u vremenu i prostoru, bezi od problema, lazov svetski svi smo videli klipove s Kijom o cemu su pricali, pljuje vlastitu zenu zadnjih mesec dana zadruge kako bi sebe oprao.

  • Milos

    5. jul 2018 | 15:18

    Ne osudjujem Slobu sto je varao zenu vec sto" hoce"da se pomiri jer taj brak se odavno raspao jos pre tri god.i bili su pred razvodom.Neka Kija bude bar jedanput iskrena i kaze da je bar deset puta trazila razvod..Dokaz tome su i veze i sa jedne i sa druge strane.Da li je normalno mlad covek da je u braku a ne imati seks.To je bio samo brak na papiru zato je Sloba i imao opustenu vezu u zadruzi ,a i Kija nije nesto reagovala jer realno nije volela Sobu.vosad se radi samo o Kijinoj osveti jer nece da bude" prevarena"zena.

  • Jo

    5. jul 2018 | 12:39

    Nego da li je ovaj NEcovek konacno potpisao taj zahtev za razvod braka ili je advokat i danas bio zauzet?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA