≫ 

Sa 16 godina je rodila ćerku, otac deteta je završio u zatvoru, a sada svi zajedno sa njenom majkom ulaze u Zadrugu 2!

Nakon što je Ljuba Pantović bila u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, njena ćerka je sa samo 16 godina zatrudnela sa njim i dobila ćerku Magdalenu

  • 25
Druga sezona Zadruge biće, verovali ili ne, spektakularnija od prve, Foto: TV Pink

Prva sezona popularnog rijalitija "Zadruga" završila se 20. juna 2018. godine, ubedljivom pobedom Kristine Kije Kockar, bivše stjuardese iz Zrenjanina.

Aleksandra Subotić objavila selfi iz bolnice nakon povećanja grudi (FOTO)

Međutim, i pre nego što je prva sezona završena čelnici Pinka počeli su da pripremaju drugu, počevši od prostora pa do učesnika. Ponudu da uđu u "Zadrugu  2" dobili su mnogi jaki igrači, a navodno će se od septembra 2018. na imanju u Šimanovcima naći i  fitnes instruktorka Ljuba Pantović njena ćerka Aleksandra Subotić, njen dečko David, ali i otac Aleksandrinog deteta Aleksandar Čabarkapa.

Kako se dalo videti i tokom trajanja "Parova", odnos ovih ličnosti mnogo je složen, daleko kompleksniji od onog koji smo gledali između Kije, Slobe Radanovića i Lune Đogani.

Sloba, Luna i Kija, Foto: A. Nalbantjan

Naime, Ljuba Pantović je bila u vezi sa Čabarkapom, iako je u intervjuima, mesecima nakon skandala koji je izbio u javnosti, govorila da nisu bili zajedno. Njena ćerka Aleksandra je sa samo 16 godina zatrudnela sa Čabarkapom i dobila je ćerku Magdalenu.

Pogoršao se i odnos između majke i ćerke, pa je Aleksandra Subotić pre nekoliko meseci čak podnela krivičnu prijavu protiv svoje majke Ljube i to, kako kaže, po savetu Centra za socijalni rad, da joj ne bi oduzeli strateljstvo nad ćerkom.

- Pisala je da je Magdalena ugrožena sa mnom i sa Davidom, išla je čak i dotle da je izmislila kako je čula da se moje dete nekome žalilo da hoće da živi u drugoj porodici. To, naravno, nije istina jer je moja ćerka presrećna što živi sa mnom i sa Davidom i to se vidi po njenom ponašanju - rekla je Subotićeva.

Ljuba Pantović, Aleksandar Čabarkapa i Aleksandra Subotić, Foto: Instagram/sandrasuboticss/TV Happy

Ona danas kaže da u "Zadruzi 2" neće imati kontakt sa svojom majkom, jer nikada neće preći preko optužbi koje je Ljuba iznosila na njen račun.

- David i ja smo dobili tri puta veću ponudu za ulazak u "Zadrugu" od one koju smo imali kada smo bili u "Parovima". Oduševljeni samo i najverovatnije da ćemo biti deo "Zadruge". Ako i moja majka Ljuba uđe u rijaliti, reč joj neću reći, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila. Bila je u Srbiji tri puta ove godine, a nijednom nije došla da vidi moju ćerku Magdalenu, iako u medijima priča da je brižna baka. Mog dečka je zvala pedofilom i balerinom, a to su stvari preko kojih ne može da se pređe - rekla je Aleksandra i otkrila da joj je cilj ulaska u "Zadrugu" samopromocija, odnosno da postane pevačica.

Aleksandra se ugledala na Kiju, Foto: Marko Jovanović

- Vidim kako je Kija prošla, pa što ne bih mogla i ja - poručila je Subotićeva.

Kako je rekla, nada se da njen bivši dečko Aleksandar Čabarkapa ipak neće ući u "Zadrugu", jer je imala nemili susret sa njim nakon što je nedavno izašao iz zatvora.

VIDEO: Ispovest Ljube Pantović, ovo je njena istina o priči koja je šokirala Srbiju

VIDEO: Kija sa suzama u očima o razvodu od Slobe

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dora

    10. jul 2018 | 16:48

    Cuj ovo,vidim kako je Kija prosla...Pa lutko ti tek sad nemas sanse,a nikada neces biti ona jer je ona za tebe galaksija ,ma svemir.

  • Sanja

    10. jul 2018 | 17:49

    Gledala sam zadrugu 1, alj ovo sada sigurno necu gledati!

  • Marija

    10. jul 2018 | 20:35

    Jednostavno obrisati Pink sa liste kanala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA