Mina spopadala Đeksona na splavu, Andrijana pobesnela, prišla mu, zgrabila ga, pa mu u krilu odigrala prljavi ples! (VIDEO)

Mina je pokušala da se približi Đeksonu, zbog čega se Andrijana iznervirala pa je stvar uzela u svoje ruke

  • 2

Na nastupu grupe Đans na jednom beogradskom splavu, Andrijana Radonjić odvojila je Nemanju Đerića Đeksona i Minu Vrbaški svojim vrućim plesom.

Naime, Mina je cele večeri gledala Nemanju, pa mu je u jednom trenutku prišla da popričaju, što je iznerviralo Andrijanu. Radonjićeva je potom zaigrala i tako odvojila Minu i Đerića, nakon čega je Đekson bio i te kako blizak sa Andrijanom, a kasnije ju je i ljubio po vratu.

Haos i posle Zadruge! Mina spopadala Đeksona na Andrijanine oči, ona pobesnela, posvađali se u punom lokalu! (FOTO)

Kako stvari stoje, Mina je spopadala Đeksona u provodu, ali...izgleda da je bilo bezuspešno.

Kako je to činila, pogledajte u nastavku:

Podsetimo, Mina se približavala Đeksonu i na žurki u Šimanovcima, samo dan posle finala Zadruge, kada je izgledalo kao da će ga poljubiti, a ništa manje neizvesno nije bilo ni sinoć na Adi Ciganliji, o čemu više možete pogledati OVDE.

Andrijana i Đekson raskinuli su pre nedelju dana, ali, kako stvari stoje, daleko su od stavljanja tačke na njihov odnos, što Mina izgleda ne želi da prihvati.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kika

    13. jul 2018 | 12:53

    Mina ima momka,nemojte da je predstavljate necijom uhodom,a i sto bi Djekson izbegavao nju a ne Andrijanu-sta je ona bolja,i kakva je to njihova veza,bez veze.😊

  • saj

    13. jul 2018 | 19:43

    jel ovi rade nesto u svom zivotu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA