≫ 

Jahte, gliseri i skuteri stigli u Zadrugu 2! Učesnici rijalitija živeće kao u Veneciji, pogledajte u čemu će se sve voziti! (FOTO)

U Šimanovce je stiglo više od 40 različitih plovila u kojima će se takmičari prevoziti, ali koje će koristiti i u igrama na vodi u okviru zadataka

  • 12

Prvi deo flote jahti, brodova, čamaca i skutera koji će ploviti u morskom zalivu u projektu Zadruga 2, a koji će gledaoci pravo iz Pinkovog studija pratiti već od prvih dana septembra, danas je "uplovio" u Šimanovce.

Učesnici ovog epohalnog projekta televizije Pink, i nedvosmisleno najvećeg u istoriji domaćih rijalitija, imaće na raspolaganju više od 40 različitih plovnih objekata koje će koristiti za prevoz, ali i veliki broj zadataka kao i takmičarskih igara na vodi.

Željko Mitrović dočekuje brodove u Šimanovcima Foto: Promo/TV Pink

Učesnici će se tresti, gledaoci neće treptati! U Zadrugu 2 stižu životinje koje niko neće poželeti ni da pipne!

Željko Mitrović u jednom od brodova specijalno poručenih za Zadrugu 2 Foto: Promo/TV Pink

Zanimljivo je da će Zadrugom ploviti i veliki broj unikatnih plovila, kao što je brod Kolumbo i gondole koje se specijalno proizvode za Zadrugu 2.

Da podsetimo, pored mnogobrojnih revolucionarnih i epohalnih tehnčkih rešenja koja će Željko Mitrović primeniti u Zadruzi 2, u igri je i nekoliko mlaznih odela. Biće to realizacija, do ovog projekta, samo u mašti moguće ideje o letećim ljudima. Odela koja će koristiti Veliki Šef, njegov asistent i bezbednosne službe Pinka poseduju pet mlaznih motora i lete na visinama do četiri kilometra.

Prvi deo flote brodova u Zadruzi 2 Foto: Promo/TV Pink

Prvi deo flote brodova u Zadruzi 2 Foto: Promo/TV Pink
Prvi deo flote brodova u Zadruzi 2 Foto: Promo/TV Pink

Najmodernija oprema i najvrednija rekvizita svakodnevno stiže. U Pinkov filmski kompleks stiglo je desetine oldtajmera, kako bi se što autentičnije prikazao period sa početka XX veka.

Na projektu pored domaćih autora, na čelu sa Željkom i Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dušanom Demićem, radi i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije, Francuske i Britanije kako bi sagradili kneževinu u kojoj će živeti skoro 50 učesnika Zadruge. Željko Mitrović sa projektom Zadruga 2, u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka, pokušaće da spoji i tri epohe pocetak XVI, XX i XXI veka.

Željko Mitrović sa veslima u gliseru Foto: Promo/TV Pink
Željko Mitrović u gliseru u Šimanovcima Foto: Promo/TV Pink

Prvi intervju Kristine Kije Kockar nakon pobede u Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA