≫ 

"Mnogo se bojim!" Miljani pred Zadrugu prete zbog duga Ivana Marinkovića, evo koliko hiljada evra potražuju od nje!

Miljani traže da isplati 20.000 evra za oca svog deteta Ivana Marinkovića

  • 10
Miljana Kulić i Ivan Marinković, Foto: A. Nalbantjan, Printskrin: TV Happy

Miljana Kulić doživela je pravu dramu kada je dobila preteće poruke u kojima se navodi kako mora da plati 20.000 evra, koliko iznose dugovi oca njenog sina Željka, Ivana Marinkovića

Luna izbacila sliku u modelu iz nove kolekcije, Kijini fanovi tvrde da je ponovo sve ukrala! (FOTO)

Miljana nije u dobrim odnosima sa Marinkovićem, koji se trenutno nalazi u rijalitiju "Parovi" pa novac koji duguje potražuju od Miljane.

Miljana je prošle nedelje dobila preteće poruke od javnosti nepoznatih osoba, u kojima su joj najpre tražili da vrati 20.000 evra, a zatim i zapretili da znaju gde živi u Nišu, da će doći kod nje i da će, ukoliko ne bude sarađivala, "biti krvi".

Miljana Kulić i Ivan Marinković, Printskrin: Instagram/miljana_kulic_official

- Sve je tačno! Nemojte, molim vas, da me ispitujete o tome, mnogo se bojim, to nisu naivne stvari i neću da remetim istragu. Naravno da ću sve prijaviti policiji. Imam poverenje u njih. Ti koji mi prete smrću zbog Ivanovih dugova pojma nemaju da sam ja njega upoznala u rijalitiju i da smo tamo i raskinuli, tako da od njegovog novca dinara nisam videla - rekla je Kulićeva.

VIDEO: Raskalašni Bora bacio oko i na Miljanine sestre, ali ima jedan veliki problem

(Telegraf.rs/Rijaliti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojvoda Putnik 🇷🇸

    3. septembar 2018 | 11:35

    Pa zvonili ste na sva usta da ste puni love..snimali te danima ko da si britanska princeza..ko da radjas dete od suvog zlata..sad daj pare..tako vam i treba..

  • Mirjana

    3. septembar 2018 | 10:24

    Ja Miljani ni jednu reč ne verujem.Kako to neće da remeti istragu, već će da prijavi policiji? Valjda se prvo prijavi policiji. Eh, Miljana i njen IQ:

  • kum

    3. septembar 2018 | 11:11

    jos jedna gnusna laz,na taj nacin trazi novac i pobedu..uzasno i dno dna jedne mnogo lose osobe,ali gledaj majku vidis i cerku..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA