≫ 

Iako Karleuša ne podržava rijalitije, on ju je pozvao da stane uz njega! Savo Perović pred ulazak u Zadrugu 2 otkriva svoju taktiku! (VIDEO)

Zvezda Granda očekuje ludilo u Zadruzi, a spreman je i da publici priredi neviđeni šou

  • 5

Najpopularniji rijaliti na našim prostorima Zadruga 2 počinje 6. septembra, a kako su mnogi učesnici već poznati očekuje se pravo ludilo. Starlete, sudije, kik bokseri, pevačice, ali i Zvezda Granda Savo Perović.

Grudi nikad veće: Karleuša se skinula u minijaturni bikini, sa dve nove seksi fotke usijala internet! (FOTO)

Perović je popularnost stekao u takmičenju za Zvezde Granda gde je zbog svog stila i jednostavnosti bio jedan od najvećih favorita Jelene Karleuše koju je on sada javno pozvao da podrži njegovo učešće u ovom šou programu.

Savo Perović, Foto: Marko Jovanović

Savo je pred ulazak u rijaliti posetio redakciju Telegrafa i otkrio da će se u Zadruzi družiti sa Lunom Đogani, kako neće mariti da možda ima vrelu akciju pred kamerama s obzirom da mu u rijaliti ulazi bivša devojka, ali i kako će reagovati ako mu se na vratima Bele kuće pojavi majka Suzana Perović Blondi, koja je bila učesnica rijalitija Snajke.

Šta nam je Savo otkrio pogledajte u videu na početku teksta! 

VIDEO: SEVALE I PESNICE Ovo su najveće svađe na estradi, a dve folkerke su agresijom sve zaprepastile

(Marko Pantić, m.pantić@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    4. septembar 2018 | 09:39

    Sto se cudite,kada su poceli rijalitiji kod nas bilo je to nesto novo zabavno,takmicenja zadaciinteresantno.Kako je sve to ucestalo i pocela da se poziva i kurta i murta,promenada zena lakog morala i muskaraca kriminalaca polako smo poceli da se distanciramo od istih.Mnogi gledaju jer smo takav narod vise nas interesuje tudj prljavi ves,trujemo se kojekakvim gadostima a zapostavljamo svoje porodice.uglavnom bice to jos 9 mes. procerdanog vremena necijih zivota,a mozda to i jeste cilj ovog cirkusa-

  • Zora

    4. septembar 2018 | 07:42

    Odjednom ne podrzava rijalitije a mamica bila u svakom mogucem,ona sama ulazila u VB, gostovala na Farmi, ponovo stara prica,dvolicno, dvolicno...

  • realno

    3. septembar 2018 | 23:26

    Stani malo...Karleusa ne podrzava rijaliti, a sama je ucestovala u velikom bratu, pa cak je i njena majka bila ucesnica istih, pa gde je ovde logika?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA