≫ 

Teodora otvoreno prokomentarisala Luninu odluku da uđe u Zadrugu 2, evo šta je imala da poruči bivšoj drugarici! (VIDEO)

Teodora je iskreno rekla kako je reagovala kada je čula da Đoganijeva ponovo ulazi u rijaliti

  • 4

Pevačica Teodora Džehverović otkrila je da ju je modna blogerka i nova učesnica Zaduge 2 Luna Đogani šokirala odlukom da se ponovo nađe pod budnim okom kamera rijalitija!

Tokom gostovanja u emisiji "Zadruga -  narod pita" Teodora je i otvoreno rekla šta misli o Luninom ponovnom ulasku u rijaliti.

Teodora nakon raskida sa Anđelom otputovala na luksuznu destinaciju, a jedno poznanstvo tamo ju je oduševilo! (FOTO)

Teodora Džehverović, Printskrin: TV Pink

- Ja sam se šokirala kad sam to videla! Prvo sam mislila da je to neki trač, ma reko nema šanse, ovo nije istina! Kad sam poslušala emisiju, videla sam da ona stvarno ulazi. Da mi je neko rekao za koga bih rekla da nikad ne bi ušao u rijaliti, rekla bih Luna Đogani - reklaje Teodora i dodala:

- Razmem njenu potrebu, možda želi neke stvari da promeni, da se pokaže u nekom drugačijem, boljem svetlu. Ako to uspe da uradi, svaka joj čast, ja joj želim svu sreću - zaključila je Džehverovićeva.

Teodora Džehverović, Printskrin: TV Pink

Podsetimo, Teodora i Luna su bile drugarice dok Đoganijeva nije Drvetu mudrosti otkrila da je Džehverovićeva imala seks sa tadašnjim dečkom Anđelom Rankovićem. Nakon izvesnog vremena su se pomirile, ali je drugarstvo ponovo puklo.

Šta e Teodora rekla o Luninom uslasku u Zadrugu 2, pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    4. septembar 2018 | 11:50

    Sta bi ova prazna imala da kaze... suplja... devojko procitaj neku knjigu, fond reci 0000

  • Nina

    4. septembar 2018 | 22:09

    Rugala se šerpa loncu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA