≫ 

Cela priča između Slobe i Kije je dogovorena! Gavrić izneo svoje tvrdnje pred zadrugarima, oglasio se Radanović (VIDEO)

- Stan u kom je dogovor postignut je zvučno osiguran i rekao sam onom ko je to trebao da čuje! - rekao je Mirko

Mirko Gavrić je tokom pitanja novinara izjavio da je priča između Slobe i Kije iz prve sezone "Zadruge" dogovorena stvar. Svoje tvrdnje izneo je pred svim zadrugarima

- Ja sam doveden u situaciju da kažem da je cela priča između Slobe i Kristine dogovorena! Stan u kom je dogovor postignut je zvučno osiguran i rekao sam onom ko je to trebao da čuje! - rekao je Mirko.

Na pitanje novinara zašto tu informaciju nije odmah izneo u javnost, Mirko je dao sledeći odgovor.

- Ja jako dobro znam šta je medijska manipulacija. Druga stvar, postoji priča koja se saznala. Razgovor je glasio ovako: Slobin ulazak je bio diskutabilan, a ja sam uvek bio na strani Pinkovih zvezda. Svi znaju ko sam bio prema njima dok su se takmičili, a isto tako sam bio i na Slobinoj strani. Dobio sam zadatak da treba sa njim da porazgovaram i da mu objasnim da uđe u rijaliti i da ne treba da ćuti. Došli smo u moj stan, razgovarali i ovako je počelo: "Nemoj sada ti tamo kad tebe neka devojka spopadne da budeš u fazonu: Ja sam oženjen i od toga nema ništa. Dozvoli da ti neka devojka priđe, vatajte se, sve ću ti oprostiti, osim da se zaljubiš". Moram da kažem da se Sloba zaista zaljubio u ovu devojku, a to nije bio deo plana - rekao je Gavrić.

Kija i Sloba Foto: Marko Jovanović

U međuvremeno se oglasio Sloba Radanović.

- Glupost je da sam se bilo s kim dogovorio. Sve se desilo spontano i iskreno. Zaljubio sam se u Lunu i sve je bilo stvarno. Nikakva nameštaljka. Šokiran sam navodima Mirka Gavrića i tvrdim da su u pitanju laži i da nisam imao nikakav dogovor sa Kristinom. Da jesam danas ne bismo imali nikakav problem - rekao je Sloba za Pink.rs.

Pogledajte šta je Mirko Gavrić rekao:

VIDEO: Kija: Mene Sloba ne savetuje, a čekam da mi se javi Bogdan Bogdanović:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    9. septembar 2018 | 19:21

    Kija tužbom odgovori sada je vreme pa mu uzmi sve što ima i nema!!!

  • Maksa

    9. septembar 2018 | 11:04

    O dogovoru smo mogli da naslucujemo, znacemo kada se nimak objavi. Ali, najbitnije je sto su sinoc Mica i ZOrica, Kijini najverniji branitelji, decidirano vise puta ponovili da je Kija pricala o seksualnoj vezi Slobe i Gavrica. Kako posle toga poverovati u njenu navodnu ljubav i borbu za brak, pa i mrznju samo prema Luni? Brak se brani dok se tako nesto ne dogodi, bilo stvarno ili dok se takva laz o braku ne izgovori.

  • Nins

    9. septembar 2018 | 10:39

    Znala sam, skontala sam ja još odavno, sram ih bilo, da ih sretnem negde pljunula bi ih u lice sramote jedne pokvarene. Manipulatori jedni obični.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA