David Dragojević zbog operacije izlazi iz Zadruge!

- Doktor mu je objasnio da mu iskrivljena hrskavica blokira obe nosne šupljine i da zbog toga nije u stanju da normalno diše. Rekao mu je još i da će problem biti gori kako vreme bude prolazilo i posavetovao ga je da ode na operaciju - kaže izvor

  • 7
Aleksandra i David, Foto: A. Nalbantjan

David Dragojević po svemu sudeći biće prinuđen da napusti Zadrugu, zbog operacije kojoj mora da se podvrgne!

Naime, David se neposredno pred ulazak u rijaliti suočio sa činjenicom da će zbog problema sa disanjem morati pod nož. Dragojević je prvo dobio terapiju, ali zbog skomplikovane devijacije nosa ipak će morati da se podvrgne operaciji.

- David je nekoliko dana vukao ozbiljnu prehladu jer je pred ulazak u Zadrugu imao mnogo obaveza i nije imao vremena da ode kod lekara. Danima je imao blago povišenu temperaturu, zbog čega se osećao malaksalo i nemoćno, ali to ga nije sprečavalo da prvi dođe na posao i ceo dan provede u svom restoranu. Tako bolešljiv je iz Novog Sada otišao kod Aleksandre u Beograd kako bi iskoristili nekoliko dana pred početak rijalitija da budu sami - kaže izvor i objašnjava da se Davidovo zdravstveno stanje postepeno pogoršavalo.

Rusvaj u Zadruzi: Aleksandra i David napali Miljanu, umešala se i Marija Kulić, umalo izbila tuča! (VIDEO)

Aleksandra i David, Foto: A. Nalbantjan

- Temperatura ga je danima lomila, što ga je dodatno iscrpljivalo, ali najviše muka mu je zadalo to što nije mogao normalno da diše zbog devijacije nosa, koju je zaradio kao tinejdžer. Glava ga je bolela konstantno, a noć pred ulazak u karantin Zadruge, njegovo stanje se dramatično pogoršalo. David se usred noći probudio potpuno otečen, nije mogao da pomeri glavu od bolova niti je mogao da diše na nos. Probudio je Aleksandru i rekao joj da mora da ide kod lekara -  priča izvor.

Dragojević je, iako u lošem stanju bio koliko toliko smiren, dok je Aleksandra bila van sebe.

- Kada ga je videla, ozbiljno se uplašila, jer David nije izgledao dobro. Govorila mu je da će sve biti u redu dok je zvala taksi, ali se bukvalno uplašila za njegov život. Kada su stigli kod lekara, Davidu je konstatovana ozbiljna devijacija nosa, koja što pre mora da bude rešena. Doktor mu je objasnio da mu iskrivljena hrskavica blokira obe nosne šupljine i da zbog toga nije u stanju da normalno diše. Rekao mu je još i da će problem biti gori kako vreme bude prolazilo i posavetovao ga je da ode na operaciju - kaže izvor.

Foto: Stefan Gvozdić​

David je zbog ovoga pred ulazak u karantin Zadruge bio u privatnoj klinici za estetsku hirurgiju kako bi se posavetovao sa lekarima i zakazao operaciju.

- Tačno je da ću morati na operaciju jer imam ozbiljan problem sa disanjem, koji vučem godinama. Kada sam bio mlađi, imao sam saobraćajnu nesreću, iz koje sam izašao sa slomljenim nosom. Vozio sam motocikl bez kacige, a auto koji je bio ispred mene je naglo zakočio. Nisam imao vremena da reagujem, poleteo sam sa motocikla i zabio se u zadnje staklo tog automobila. Tada mi je bukvalno ispao nos, pa su ga lekari vraćali. Ali ostala je devijacija - potvrdio je David pred ulazak u karantin.

VIDEO: Koliko slova ima azbuka? Gde se nalazi Avalski toranj? Pitali smo zadrugare pitanja iz opšte kulture

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janche

    11. septembar 2018 | 14:35

    Ma nije on ni loš lik.. al ovaa njegovaa.. strašnoo

  • Rd

    11. septembar 2018 | 14:31

    Starletan smesan je kao bioskop!

  • Max

    11. septembar 2018 | 12:55

    Koliko opravdanja i nebuloza za jednu operaciju nosa. Lazes lepo da ides koregovati nos i mirna Bosna.. Ne kazem da devijacija nisa ne moze prouzrokovati problem ali po opasnost zivot??!! Dajte molim vas!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA