≫ 

Lunu probudila Slobina pesma: Đoganijeva u njegovoj majici prevrnula očima, pa sa knedlom u grlu ipak uradila jednu stvar! (VIDEO)

Đoganijevoj se nije dopalo što se Radanovićeva pesma orila u Zadruzi

  • 8
Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Zadrugare je ovog jutra probudila pesma Slobodana Radanovića "Nepristojna ponuda", a njegova bivša devojka Luna Đogani, u prvi mah prevrnula je očima već kada je čula prve taktove Slobine numere.

Luna je odmah prepoznala da je u pitanju Slobina pesma, pa je već na prvim taktovima prevrnula očima.

Đoganijeva je zatim zamišljeno gledala u jednu tačku ne pomerajući se, dok su ostali zadrugari pozitivno reagovali na Slobin hit.

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Kada je Đoganijeva shvatila da je kamera snima, podigla se u sedeći položaj i zapevala Radanovićeu "Nepristojnu ponudu".

Stanija pitala Lunu zašto se nije sklonila kada je Kija ušla u Zadrugu i rekla da voli Slobu, a onda je Đoganijeva progovorila (VIDEO)

Čini se kao da je Luna sa knedlom u grlu pevala Slobinu pesmu i da joj se nije dopalo što ju je probudio Slobin glas i njegova pesma.

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Kako je izgledalo Lunino buđenje uz Slobinu pesmu pogledajte u videu ispod:

Evo gde su sve Sloba i Luna imali seks u prethodnoj Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    12. septembar 2018 | 13:35

    Ova devojka nema srama uopste! Ova se samo ponizava sve vise, jer zna da nema sta da pokaze i drzi se price o Slobi i Kiji, pa o njima prica non stop! Jos u njegovoj majci - blam! Bolje da je ostala kuci da se edukuje nego sto se pokopava sve vise i vise! Ide na patetiku! Dzaba joj sve, sve smo gledali i zapamtili.

  • Lara

    12. septembar 2018 | 15:34

    Koja jadnica dosla da se opere a, u njegovoj majici izivrava pacenicu, kopira kristinu sto u zadruzi nije spavala u njegovim majicama.

  • ZIS

    12. septembar 2018 | 16:35

    Kada ce da pocne da mirise prljave gace ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA