≫ 

"Barbiko sa pilećim mozgom!" Luna i Dorotea se žestoko posvađale, Đoganijeva je izvređala, a onda joj je plavuša spomenula Kiju! (VIDEO)

Đoganijeva je pokušala da zaustavi Doroteu da priča o Kiji, ali bezuspešno jer ju je i ona sama spominjala u Zadruzi 2

  • 83

Luna Đogani i Dorotea Jovanović žestoko su se posvađale prethodne noći, i to nakon što je Luna ustala da odbrani brata Adama Đoganija!

Naime, Dorotea je prethodno normalnim tonom objasnila da poštuje Adama, da je dobar dečko, ali da zbog toga što je guši i "crpi joj energiju" ne želi da se druži sa njim, te da ima pravo na to jer je Adam već počeo nju da kontroliše, što ona neće da dozvoli.

Nije ni znala s kim priča: Sloba ušao u Zadrugu, razgovarao sa Lunom i ispunio joj posebnu želju (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

Nakon reklama Luna je ustala, nazvala Doroteu "barbikom sa pilećim mozgom", te Krckom Oraščićem, što je Jovanovićevu isprovociralo pa je počela žestoko da joj odgovara.

Međutim, do pravog haosa je došlo kada je Dorotea spomenula Kiju Kockar, što je Lunu dovelo do ludila pa je počela vriska u kući!

Kako je sve izgledalo pogledajte u našem videu na početku teksta, a kako se svađa nastavila pogledajte u videu dole:

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

VIDEO Dorotea: Nemam ništa protiv plastičnih devojaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksa

    13. septembar 2018 | 15:13

    Dorotea je slucajno naciji predstavljena u specijalnoj emisiji "Narod pita"? Slobi je slucajno postavljeno pitanje o Doretei? Dorotea je slucajno u pratnji kamera obavila kupovinu za rijaliti? Dorotea je slucajno jedino o Luni pricala u izjavama pre rijalitija? Dorotea je slucajno u raspravi koristila bas sve, bas sve stereotipije od nosa do likovanja? Mica je slucajno jednom rekao da je on urgirao da udje kao cerka njegove prijateljica? Kada i gde ste culi o njoj? Videli njen rad? I u predstavljanju majke samo se o lepoti akcentira.

  • Samija

    13. septembar 2018 | 15:14

    Doroti je pravi potencijal za bitku sa trio: Luna, Adam i bebisiter Gavric! Zato je ja obozavam! Jedan protiv tri, i pobedjuje!

  • Steva

    13. septembar 2018 | 14:18

    Bravo Doroti.Ona je devojka bez i jedne kvalitete.To što je ona uradila se ne pere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA