"Bez obzira na to što on ima 30 godina, on je klinac": Aleksandra progovorila o Davidu, pa rekla šta zaista misli o njegovoj mami Biljani (VIDEO)

"Odakle mu pravo, to je bolesno!" Doroteina majka van sebe zbog saznanja da se Karađorđu dopada njena ćerka, umalo završila u bolnici

"On nju jeste zavoleo..." Miki u razgovoru sa Draganom progovorio o odnosu Karađorđa i Dorotee, pa otkrio detalje! (VIDEO)

Karađorđe zaljubljen u Doroteu? Isplivalo ljubavno pismo: Evo kojim rečima je iskazao svoju ljubav!

Ogromna razlika u glasovima: Ova takmičarka je napustila Zadrugu i nikad srećnija otišla kući! (VIDEO)

"Nemoj od nas da praviš rijaliti ku*ve!" Stanija sasula Dorotei sve u lice, a onda je usledio njen žestok odgovor! (VIDEO)

Smuvale se Maja i Dorotea! Strasni poljupci prštali pred kamerama, a onda su se zavukle pod jorgan... (VIDEO)

Nezapamćeni haos u zatvoru! Toma divljački zgrabio Maju, pljunuo je iz sve snage, bacio Doroteu na pod, obračunao se i sa obezbeđenjem! (VIDEO)

Veliki šef je bio nemilosrdan: Dorotea kažnjena kao niko do sada, nakon što joj je saopštena odluka zanemela je od šoka (VIDEO)

"Kučko mala, kravo u strijama!" Zerina i Dorotea skočile jedna na drugu u jutarnjim satima, celu kuću digle na noge! (VIDEO)

"Psa ću ti udaviti u snegu, a mamu ku*vetinu ću ti šamarati!" Skandalozne pretnje Adama Đoganija, podnosi se krivična prijava protiv njega! (VIDEO)

Vrelo otvaranje Zadrugovizije 2! Dorotei ispale grudi i sevnule bradavice, Maja u seksi brusu bezobraznija nego ikad! (FOTO) (VIDEO)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA