"Kome treba Luna da bi bio interesantan?!" Oglasila se najbolja Stanijina drugarica, otkrila zbog čega se Đoganijeva zamerila Dobrojevićevoj i pre Zadruge 2!

- Svima nam je poznato da je Luna ta koja je ružno o Staniji govorila u Zadruzi 1, a sada u rijalitiju trči za njom i pokušava da priča baš sa njom o svojim problemima - rekla je Tamara, ujedno i Stanijin PR

  • 48

Luna Đogani se pre nekoliko dana poverila Staniji Dobrojević kraj bazena i rekla joj da je njoj grozno što se Vladimir grlio sa Minom dok je Stanija spavala pored njegovog kreveta, te da ni u jednom trenutku nije rekla da bi i ona volela da ima takvog druga.

Nakon toga, Luna i Vladimir su se stravično posvađali, a odmah se povela priča da se Stanija navodno "kači" za Lunu i da je navodno ljubomorna na Đoganijevu. Tim povodom, oglasila se Stanijina najbolja drugarica Tamara, koja otkrila zbog čega se Đoganijeva zamerila Dobrojevićevoj i pre "Zadruge 2".

Luna i Stanija Printskrin: TV Pink

Tamara, inače i Stanijin PR, u izjavi za Telegraf tvrdi da je Stanija htela da pruži Luni priliku da budu u dobrim odnosima, uprkos tome što je Đoganijeva jednom prilikom u prvoj "Zadruzi" pričala kako je “ jadna država u kojoj Stanija nastupa u novogodišnjem programu”

- Ne dopada mi se rivalilitet koji je počeo da se pravi između Stanije i Lune, i to sto neki žele da predstave Staniju kao nekoga ko je ljubomoran na Lunu, ili kome je potrebna jedna Luna da bi bio interesantan u rijalitiju, meni je to smešno. Svima nam je poznato da je Luna ta koja je ružno o Staniji govorila u Zadruzi 1, a sada u rijalitiju trči za njom i pokušava da priča baš sa njom o svojim problemima. Smatram da je Luna ta koja je ljubomorna na Staniju, i da samo traži način da bude u centru pažnje svojim razmaženim ponašanjam. Ono sto sam sigurna je da Stanija uvek svima kaže otvoreno svoje mišljenje, nikada stvari ne uvija u celofan i surovo je iskrena, što je prethodnih dana i pokazala. Mislim da je previše Luni dala na značaju, i nadam se da ce u narednim danima totalno ignorisati i nju i svaku priču vezanu za nju - navela je Tamara.

VIDEO: Stanija jedva čeka da legne jer nije spavala dva dana:

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adi

    15. septembar 2018 | 22:30

    Pa Stanija je interesantna Luni iz dva razloga: Stanija je inteligentna i namazana,sa velikom bazom obozavalaca, a drugo, Vladimir je odabrao Staniju,a Luna bi da bude njen. Luna je poznata kao neko ko voli da vreba.

  • Sanja

    15. septembar 2018 | 23:12

    Uloziti toliki novac u projekat i da ti je Luna glavni lik pa mora da se sa nama opasno neko zeza!!Ljudi moji sta je ovo Luna Djogani?Ja sam u soku!!

  • Masa

    15. septembar 2018 | 22:25

    Ni sta dodati ni sta oduzeti! Znamo svi zbog cega je Luna "poznata", uostalom zna i ona, i zato pije lekove. Zalosno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA