≫ 

"Ona te maltretira! Šta je sa tobom?!" Bane nakon skandalozne tuče prišao Bori, Santana mu očitao bukvicu koju će pamtiti! (VIDEO)

- Ona te maltretira, ne znam šta je sa tobom - rekao je Bora iskreno Banetu.

  • 5

Bane je prišao Bori, Printskrin: TV Pink

Alarmantno stanje u Zadruzi ovog jutra izazvali su popularni rijaliti igrači Bane Čolak i Bora Santana. Naime, Bora je žestoko izvređao Zerinu Hećo, nakon čega je Bane odmah skočio u odbranu svoje devojke i fizički nasrnuo na bivšeg prijatelja.

Nakon okršaja, Bane je pognute glave prišao Bori, kako bi razgovarali i rešili nesuglasice:

Žestoka tuča u Zadruzi! Bane nasrnuo na Boru, tukao ga pesnicama, obezbeđenje ga jedva odvuklo! (VIDEO)

- Ona te maltrerira, ja ne znam šta je sa tobom?! Ti treba da imaš devojku, ali ne znam šta ti je. Ona ne treba mene da napada, ti i ja smo drugovi! - rekao je Bora.

- Ja sam joj rekao da nije trebalo da se mešam, ona me napada da je ispala zmija što je razdvojila dva druga! Šta tebe boli ku*ac ko krade budžet i šta radi? Ja sam joj rekao da je ona tebe prva uvredila. Ne mogu da se iskuliram jedan dan da se ne svađam. Mene je zabolelo od tebe jer te volim! - izjasnio se Bane.

Razvalio bih te nogom u glavu da smo napolju! Toma pljunuo Bokuna u lice, Vladimir ih razdvajao, reagovalo i obezbeđenje! (VIDEO)

Jasno se moglo videti da je obojci veoma žao zbog situacije koja se nedavno dogodila, a detalje razgovora možete pogledati na snimku koji je u prilogu:

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA