≫ 

Dva puta sam završio u bolnici! Gagi Đogani priznao da je prošao kroz pakao zbog Lune!

- Dobro smo se nasekirali kada je bila u Zadruzi 1, ja sam dva puta završio u bolnici, počeo sam da pijem za donji i gornji pritisak... - priznao je Gagi

  • 83
Gagi komentariše Lunino učešće u Zadruzi, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Luna Đogani obeležila je prvu sezonu Zadruge, pa je rešila da uđe i u Zadrugu 2 i tako ispravi greške koje je napravila tokom prethodnog boravka u rijalitiju.

Stanija i Vladimir više ne kriju osećanja, ljubili se pred svima! (VIDEO)

Njen otac denser Gagi Đogani gostovao je u emisiji "Kontravizija" gde je komentarisao Lunino učešće u Zadruzi 2.

Gagi smatra da Luna ne treba da se menja, jer ju je narod zavoleo upravo zbog svog spontanog ponašanja, ali joj zamere dve stvari, a to su naivnost i konzumiranje alkohola.

Gagi Đogani, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

- Kada se završila Zadruga 1, ja nisam imao vremena da popričam o svemu tome i kažem Luni: "Hajde da analiziramo gde si pogrešila, šta si uradila". Nismo stigli, a mislim i da me ne bi poslušala. Ona je takva devojka. Ne treba je menjati zato što je to Luna i treba da bude onakva kakvu ju je narod zavoleo. Narod ju je zavoleo takvu kakva jeste, zato ja nisam ništa zamerao niti govorio šta treba da promeni, osim alkohola, da to manje konzumira... I ta njena naivnost... Ali ne vredi, eto, posle pet dana ona je ispričala svojih pet života - iskren je Gagi.

Lunino prvo učešće u rijalitiju su Gagi i Anabela teško podneli, a denser sada priznaje da je čak dva puta završio i u bolnici.

- Kao da sam se navikao. Luna je ušla mnogo jača, vidim da se sada dosta dobro snalazi. Dobro smo se nasekirali kada je bila u Zadruzi 1, ja sam dva puta završio u bolnici, počeo sam da pijem za donji i gornji pritisak... - priznao je Gagi u "Kontraviziji".

VIDEO: Luna plače dok priča o siromaštvu i Slobi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mimi

    23. septembar 2018 | 21:12

    Kroz koji je pakao prosla KIJA zbog tvoje kceri, Slobe, Anabele, Gavrica i tebe? Sram vas bilo! Nadam se da ce vam BOG naplatiti svaku KIJINU SUZU!

  • Sms

    23. septembar 2018 | 21:36

    Siguran sam da mi nećete objaviti komentar, ali pokušaću. Prosto mi je degutantno postalo koliko se sad novinari i mediji utrkuju da ovu devojku predstave u što boljem svetlu. Nemam ništa protiv nje,niti joj kao čovek imam pravo išta zameriti, ali ne mogu verovati da se sad od nje pravi svetica, da se od njene disfunkcionalne porodice pravi žrtva, ide se na patetiku. Pobeda u Zadruzi joj je zagarantovana, kad je nasuprot njoj (svesno) stavljena cura sa još sumnjivijim pedigreom. I sad, narod kao narod, bira stranu koja je u toj priči moralnija. Da nije jadno, bilo bi smešno.

  • Gordana Vrućini

    23. septembar 2018 | 22:41

    BRAVO GAGI SVI ZNAMO DA JE LUNA IZIGRANA.. TI SI RODITELJ I ZNAM DA TE BOLI SVAKA SUZA LUNINA.. ALI LUNA JE MLADA I JAKA DEVOJKA, IZGURAĆE ONA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA