≫ 

Dok je Luna čupala Miljanu, razjareni Jovica dva puta iz sve snage bacio Minu na pod, obezbeđenje ga sprečilo da je ne pretuče! (VIDEO)

- Pi*ko jedna! Koga si ti gurnuo dole?! Idi kući, ne zaslužuješ nijednu devojku, je*em te ja u usta smrdljiva! - vikala je Mina

  • 14
Jovica je dva puta bezosećajno gurnuo Minu, Printskrin: TV Pink

Dok se u dvorištu odvijala neviđena drama, pošto je Luna Đogani fizički nasrnula na Miljanu Kulić, u Pabu nije bilo ništa manje napeto!

Naime, Jovica Putniković tamo je insistirao da mu bliznakinja Miljana kaže zbog čega je ljuta, što je ona odbijala i govorila mu da se pomeri kako bi izašla iz prostorije.

Darko Lazić javno progovorio o vezi sa Kijom i otkrio da li su zajedno bili pre ili za vreme njene veze sa Slobom! (VIDEO)

U pabu Zadruge Joca je insistirao da mu Miljana kaže šta se dešava i zašto je ljuta, dok je ona to odbijala i samo želela da napusti prostoriju.

- Je l' mogu ja da prođem? - pitala je Miljana.

- Ne možeš, reci mi o čemu se radi! - insistirao je Jovica.

Ponašaš se ovde kao klošar! - umešala se Mina, a potom je pokušala da ga skloni sa vrata, blago ga zakačivši rukama po licu.

Nemoj to da mi uradiš još jednom! - viknuo je Joca.

Mirko Gavrić napustio Zadrugu, Luna se gušila u suzama! (VIDEO)

- Ma nemoj! I, šta će da bude?! - pitala je Mina, a onda mu je stavila šaku na obraz, nakon čega ju je Jovica iz sve snage odgurnuo i bacio na pod!

Mina je ponovo ustala i krenula ka njemu.

- Ogrebala si me, je*aću ti mamu za ovo! - viknuo je i ponovo je bacio na pod, a Vrbaški je umalo udarila glavom o sto!

- Pi*ko jedna! Koga si ti gurnuo dole?! Idi kući, ne zaslužuješ nijednu devojku, je*em te ja u usta smrdljiva! - vikala je Mina, dok je Jovica sproveden u zatvor u rijalitiju.

VIDEO: Donedavno su Jovica i Mina bili zajedno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana Vrućini

    26. septembar 2018 | 11:17

    Zar opet urnisanje Lune i u ovoj zadruzi 2 Strašno. Ostavite više devojku na miru..

  • Gordana Vrućini

    26. septembar 2018 | 11:15

    MILJANU POD HITNO TRBA ODVESTI NA LEČENJE.. SPASITI ONO DETE.

  • Casper

    26. septembar 2018 | 13:35

    Mina je inace gotivan lik u ovoj sezoni ali ovde je preterala i zasluzila ovo.Sta treba decko da stoji u stavu mirno dok ga ona hvata za vrat i gura?Sta skacete i na sva usta krestite kako je ovo fizicko nasilje nad zenama?Ona nad njim kao nije vrsila fizicko nasilje?Vi zene prvo se silite pa posle kuku lele.Nece moci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA