≫ 

"To ćeš sa onim sa kim si naučila, sa mnom nećeš!" Vladimir najstrašnije izribao Staniju, pa raskinuo sa njom! (VIDEO)

- Ako te ja zovem da dođeš i ti nećeš, kasnije nemaš gde da dođeš. Nemaš kome! Ja sam takav i to je to - rekao je Vladimir

  • 13
Stanija i Vladimir žestoko su se posvađali prethodne noći, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Vladimir Tomović raskinuo je prethodne noći sa Stanijom Dobrojević, i to nakon što ga je iskulirala i nije došla kod njega kad ju je zvao!

Njih dvoje imali su raspravu dužu od dva sata u hotelu u kom spavaju pošto je on ovonedeljni vođa, a Tomović je Dobrojevićevoj očitao bukvicu kao pravi "đetić".

- Ako te ja zovem da dođeš i ti nećeš, kasnije nemaš gde da dođeš. Nemaš kome! Ja sam takav i to je to - rekao je Vladimir.

"Ti si bruka Crne Gore!" Stanijin dečko slao perverzne gole slike poznatom glumcu, pogledajte skandalozne poruke! (FOTO)

- Ja nisam klošar, to moraš da znaš. Ako ti treba rijaliti, nećeš više. Bolje da ti kažem šta mislim o tebi. Pusti me na miru! - vikao je Tomović.

- Neću da te pustim dok se ne iskuliraš. Ne možeš kada sedimo sa prijateljima. Zašto demonstrativno ustaješ kada sedimo sa dragim ljudima?! - pitala je Stanija ništa blažim tonom.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Tri puta te zovem kao go*no i ti me tri puta kao poslednje go*no gledaš! To ćeš sa kim si naučila. Dok si živa to nećeš da radiš. Ako ja kažem nešto, a ti to ne ispoštuješ, ti meni ne trebaš u životu - odbrusio joj je Vlada.

- Je l' ti smatraš da mi treba da budemo kao prilepak? Neću da te pustim na miru, zato što nisi u pravu. Nisam na dugme, sedela sam pola metra od tebe - odbrusila mu je Stanija.

Skandalozno! Gole slike učesnika Zadruge Vladimira Tomovića, devojkama slao necenzurisane fotografije svog polnog organa! (FOTO)

- Što se ne pomiriš sa Bojanom? Ti se pomiri sa njim i ja nikad neću pričati sa tobom. Ti ako misliš da možeš ovu igru da igraš sa mnom, prevarila si se. Klipovi postoje. Ja ću da apelujem, ti, Bojan, Olja, prethodnih sedam dana, kontakt tvoj sa njim, i moj sa Lunom. Neka daju sve moje kontakte sa njom, ako hoćeš haos... - povikao je Crnogorac.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sa njima ne progovaram ni reč. Sa Bojanom sam progovorila dve rečenice za budžet i sinoć nešto. Olji, ni reč. To je uslovljavanje. Ne želim da me uslovljavaš. Hoćeš tako da raskinemo? Evo odmah raskidamo! Je l' tako lakše?! - odbrusila je Stanija Vladi.

VIDEO Pogledajte kako je to izgledalo:

A ovo je cela situacija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    27. septembar 2018 | 12:00

    Ovaj Vlada mi se od prvog dana ne dopada. Veoma je umisljen, jedan nevidjeni narcis. On radi sta hoce, dok Staniji brani ovo, brani ono, uvek ima neke zamerke i uslove i sve bi da bude po njegovom. Imam osecaj da se Stanija gusi u ovakvoj "vezi". Ne obozavam Staniju i potpuno sam neutralna u stavu. Sa jedne strane od Stanije ocekuje da se ponasa u skladu sa moralom, sa druge strane podrzava Lunu za koju je Stanija moralna gromada. Volela bih da novinari postave Vladi upravo ovo pitanje: Zasto je prema Staniji toliko "strog" i zamera joj za neke bagatele, a prelazi preko toga da je Luna rasturila jedan brak i bila ljubavnica ozenjenom coveku i uopste preko njenog nedolicnog ponasanja?

  • Suza

    27. septembar 2018 | 14:44

    Sve vise mi lici na Slobodana ,koji je sputaveo Lunu i krojio po svojoj zelji .

  • Melanija

    27. septembar 2018 | 14:00

    Ocigledno nisu se dobro upoznali , jer nije sve u sesksu vec i u naravi , kulturi i jos mnogo toga .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA