Zašto moje dete mora da sluša da joj je majka prostitutka?! Zerina se gušila u suzama, Bane i Luna pokušavali da je uteše! (VIDEO)

- Što ja moram to da trpim?! Trpela sam dve godine, ne mogu više! - plakala je Zerina u sobi

  • 2

Zerina Hećo i Miljana Kulić sinoć su se posvađale, a Bora je nakon toga u sobi bezuspešno tešio svoju devojku, koja je stalno plakala i ponavljala kako ne može više.

Miljana je Zerinu nazvala ženom lakog morala, posle čega je ona kukala, a Bane je sve vreme bio uz nju.

Čak troje ih je nominovano! Zadrugari birali između Miljane i Marije, a evo ko se još prodružio jednoj od njih u izolaciji! (FOTO)

- Zašto ja moram da ulazim u rijaliti da moje dete sluša kako njoj neko govori da joj je majka prostitutka? Da njena majka ima stan, da je je*e trojica za noć?! Što ja moram to da trpim?! Trpela sam dve godine, ne mogu više! - plakala je Zerina, a onda je i Luna pokušala da je uteši.

Bane i Luna teše Zerinu/ Printskrin: TV Pink

- Molim te. Nikad se nećemo odvojiti. Samo budi jaka još malo, kunem ti se u sve na svetu samo još sad. Nikad više. Imaćemo svoj život, obećavam ti. Volim te najviše na svetu, nemoj da plačeš, molim te - govorio joj je Bane.

- Da sam znao da će ovako da bude, nikad s tobom ne bih ušao u rijaliti! Ja sam milio da tebe boli ku*ac, da tebe ne dotiče!

Zerina u suzama, Bane je smiruje/ Printskrin: TV Pink

- Hoću da idem kući svojoj Sari. Nisu mi dali poziv. Nisu ove stvari više za mene. Ne mogu. Fali mi moje dete... - ponavljala je Zerina.

Pogledajte na snimku u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA