"Ne možeš da imaš tu priču i tačka!" Vladimir održao Lazaru surovu lekciju zbog Nataše, Jeremić nije mogao da progovori! (VIDEO)

- Slušaj me dobro. Ti, takav, treba da biraš! Ako nema ovde devojaka, napolju da izabereš. Ti ovde sebe srozavaš - poručio je Vladimir Lazaru

  • 6

Vladimir Tomović više nije mogao da gleda kako njegov drug Lazar Jeremić pati za Natašom Moskvom, pa je i javno rekao kako devojka nema emocije, a posle toga Lazaru održao lekciju.

Vladimir je u jednom trenutku prišao Lazaru dok je sedeo sam, pa mu rekao apsolutno sve što ima.

- Slušaj me dobro. Ti, takav, treba da biraš! Ako nema ovde devojaka, napolju da izabereš. Ti ovde sebe srozavaš. Ja ti pričam kao tvoji kod kuće, tvoji drugovi, tvoji prijatelji, tvoji rođaci, braća, sestre... I ja ću to da pričam i pred njom, javno. Ti ne možeš da imas tu priču i tačka - rekao je Vladimir.

Lazar i Vladimir/ Printskrin: TV Pink

- Šta ona ima, a nema pet devojaka ovde? Da tebe, takvog momka, iskompromituje sa jednim mišem na steroidima! Taj momak je naš proizvod! Ja ti ovo više pomenuti neću... Ona tebe ne zaslužuje ni najmanje. Ti imaš problem, ti si se zaljubio u nju. Nisi se zaljubio u neku emotivnu devojku, zaljubio si se u nekoga ko će da te sprda! Nastaviš li još dve, tri nedelje ovako, u velikom problemu ćeš biti - rekao mu je Vladimir.

Vladimir drži lekciju Lazaru/ Printskrin: TV Pink

- Slušaj mene! Ja sam za tebe ovde za šta god ti treba, osim odnosa sa njom. Stanija je taktičnija, pametnija od mene, ona će ti reći, znaš koliko te volimo ona i ja - završio je sa savetovanjem.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    1. oktobar 2018 | 15:10

    Vlado bi hteo da samo on ima ljubavnu pricu,, ludih likova, sebicnih, proracunatih, misle tako da dodju do finala,, a narod ko narod samo za ljubav

  • Misim da nije

    1. oktobar 2018 | 14:41

    Jel Lazar gledao kucni video Moskve?

  • Max

    1. oktobar 2018 | 22:13

    Vlada je u pravu. Lazare osvesti se ! Ne treba ti Moskva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA