Luna i Mina prvi put otišle čamcem u pećinu, čim su ušle u mrak Đoganijeva je pomislila na seks i evo šta je izjavila! (FOTO)

Dok je Mina veslala, Luna je pozirala, a onda je došla na ideju da zavire u mračnu pećinu

  • 34

Luna Đogani i Mina Vrbaški u čamcu/ Printskrin: TV Pink

Luna Đogani i Mina Vrbaški u neku ruku obe pate za bivšim momcima; Luna za Slobodanom Radanovićem, a Mina za Igorom Terzićem; pa su odlučile da se malo relaksiraju vozeći se u čamcu. 

Tačnije, Luna je pozirala na čamcu, dok je Mina veslala, a u nekom trenutku je Đoganijeva došla na ideju da odu do pećine da vide kako je tamo. I naravno, Mini nije bilo teško, pa je odveslala do tamo, a ono na šta je Luna, oduševljena pećinom, odmah pomislila iznenadilo je čak i Minu.

I mene i nju je šutnuo kao kerove! Luna oplela po Slobi, pa otkrila o čemu je pričala sa Kijom u finalu Zadruge! (VIDEO)

Kako je dobro ovde! Zamisli imaš seks ovde! Samo se bukvalno spustiš tamo... - rekla je Luna, na šta se Mina glasno nasmejala.

Luna i Mina u pećini/ Printskrin: TV Pink

- Zamisli noću, ništa se ne vidi...ovde je super za bleju - nadovezala se Luna, pa dodala kako bi mogli večeras da svrate do ovog mesta.

Luna i Mina u pećini/ Printskrin: TV Pink

Da li odmah pomislila na seks sa Slobom na ovom "mračnom" mestu nije otkrila, ali budući da ga svakodnevno pominje, nije teško zaključiti ko joj je bio u glavi.

Zadruga Specijal: Otkrivamo da li Gagi Đogani ulazi u Zadrugu 2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    8. oktobar 2018 | 19:16

    Meni se ova cura ni malo ne dopada. Iskrenost i nadmenost rijetko idu zajedno. Posebno iritira svojom nervozom prikazanom refleksnim tegljenjem kose, non - stop joj je ruka u kosi (nije cudo sto joj se masti). Izvjestacena srdacnost sa ukucanima. Tesko se savladava da ne napadne. Steta, kad se dotjera i povede racuna o higijeni, simpaticna je. I, naravno, puno bi je uzdiglo obrazovanje...je li se iko sjeca da je pricala o skolovanju?? ?? O sek.u svaki dan!

  • Zmaj001

    8. oktobar 2018 | 17:51

    Na šta drugo ona da misli

  • Ljilja

    8. oktobar 2018 | 17:42

    Svako prica o onome sto najbolje zna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA