Rekla sam ti da si bila švalerka ovde: Marija Kulić brutalno odbrusila Luni, Đoganijeva pobesnela (VIDEO)

- Učila si me kako da se ponašam, sram vas bilo, vi ste majka, ne mogu da verujem - vikala je Luna

  • 62

Luna Đogani nikako nije bila zadovoljna kupovina, što je jasno i pokazala. Blogerka je poručila da nema nameru da deli hranu ni sa kim.

- Neću da delim više ništa nikome, kraj - rekla je Luna.

Marija Kulić pitala je Đoganijevu zašto neće da da hranu njenoj ćerki Miljani, a Luna je izjavila da je Miljana više puta kritikovala i da zato pa nema potrebu da sa njom deli.

Marija Kulić je negodovala i odbrusila brutalno Luni.

- Rekla sam ti da si bila švalerka ovde i da će to celog života da te obeležava, i da si Lunjara - rekla je Marija Luni, koja joj je uzvratila.

- Učila si me kako da se ponašam, sram vas bilo, vi ste majka, ne mogu da verujem - rekla je Đoganijeva.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Otkrivamo da li Gagi Đogani ulazi u Zadrugu 2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    9. oktobar 2018 | 10:39

    U prosloj zadruzi sam bila na Kijinoj strani, naravno nisam bila opsednuta, samo sam mislila da sam realna, Sad sam za Lunu, Nije ona losa devojka, nju su upropastili Slobodan i Anabela, dobro je sto se Anabela ovaj put ne meša.

  • Gordana Vrućini

    9. oktobar 2018 | 09:36

    Na žalost vas kijevaca, LUNA jeste favorit. Zbog nje se najviše i gleda zadruga.. Priznali ili ne, na svakom portalu gde je Luna ima najviše komentara, što nas masa koja je podržava tako i Kijevci koji je mrze neprestaju da komentarišu.. Luna je dobila još veće GLASAČKO TELO u zadruzi 2.

  • oo

    9. oktobar 2018 | 00:39

    Tako je Marija, sve si u pravu. Pogotovo Miljana koja je izjavila da ce u buducim takmicenjima biti samo statista, jer se unapred zna da ce Luna da pobedi. Ostali ucesnici treba da reaguju isto kao Miljana. Ovo je bruka za produkciju sto Lunjari uvek namesta pobede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA