≫ 

Ne želim poklon od osobe koja je za mene svašta pričala! Luna poklonila Marijani haljinu iz svoje kolekcije, a evo šta je ona sa njom uradila! (VIDEO)

Zonjićeva je priznala da nije u dobrim odnosima sa Đoganijevom, a pa joj tako ni njeni pokloni nisu potrebni

  • 12
Marijana Zonjić založila Luninu haljinu za novac, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Veliki šef je zadrugarima otvorio zalagaonicu gde su svoje stvari menjali za novac. Zadrugari su se cenkali i pokušavali da stvari prodaju za što veći novac, a Marijana Zonjić je založila haljinu Lune Đogani.

Prva fotka Stanije i Vladimira nakon njenog izlaska iz Zadruge! Tomović je ispratio na operaciju, pa otkrio kakav plan ima! (FOTO)

Naime, Luna je Marijani poklonila haljinu iz svoje kolekcije, a ona ju je odlučno založila i najpre pistala da zameni haljinu za dvesta dinara.

Marijana Zonjić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja ne želim poklon od osobe koja za mene svašta priča i ne podržava moju vezu sa njenim bratom. Nismo mi nikada bile u dobrim odnosima i smatram da mi ovo ne treba - rekla je Marijana.

Međutim, radnica zalagaonice se predomislila i haljinu otkupila za dve hiljade dinara, a kako će Luna reagovati na ovaj potez zadrugarke, ostaje nam da vidimo.

Pogledajte kako je Marijana založila Luninu haljinu i šta je potom rekla o Đoganijevoj:

VIDEO: Luna cvili da joj uvedu Gastoza, a evo šta on radi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    11. oktobar 2018 | 19:28

    Devojke vracaju kineske pacavre sa sve etiketom, bilo ih sramota da to djubre navuku na sebe. Lepo je to Lunjara zamislila da im se uvuce preko krpica, ali sipak, nije proslo. Jednom je Aleksandra obukla taj poklonjeni komad i izgledala je kao anakonda koja je progutala antilopu.

  • EL...

    11. oktobar 2018 | 19:04

    Kako to da je Anabela tako brzo poslala robu ? Druge zadrugarke čekaju ! Ne kupuju se svi tako lako i to za plagijat ! Odlična gest ! Bravo Rebeka i Marijana 👍🏻👍🏻👍🏻

  • Gordana Vrućini

    11. oktobar 2018 | 18:59

    SVI NAPADAJU LUNU, A OVDE SVE STO PUTA GORE OD NJE.. LUNA DO POBEDE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA