≫ 

Program prekinut! Luna gurnula Adama, Miki besneo i urlao: Nemoj da vas bacam u vodu kao moji drugovi vaše roditelje '90-ih! (VIDEO)

- Prestani da se svađaš umesto mene, jer ti ne umeš to da radiš! Ne možeš da mafijaš ovde! - vikala je Luna na brata

  • 33
Luna besna na Adama, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani doživela je nervni slom nakon svađe sa Mikijem Đuričićem u koju se potom umešao Adam Đogani, a onda je nastao opšti haos!

"Beži da ti ne bih je*ao mamu!" Nikad gora svađa Mikija i Nadežde, posle stravičnih uvreda ona se zarekla da nikad neće progovoriti sa njim! (VIDEO)

- Moji drugovi su vam roditelje bacali sa splavova u vodu devedesetih godina, nemoj da vas ja bacam ponovo! - pretio je Miki, nakon čega Luna nije htela dalje da se upušta u raspravu sa njim, pa je osula paljbu po bratu koji je hteo da je odbrani.

Obezbeđenje sprečava Mikija da nasrne na Lunu i Adama, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Adam je stao u Luninu odbranu, međutim Lunu je to toliko iznerviralo, pa mu je poručila da se više ne meša i da joj ne pravi probleme sa ostalim ukućanima, jer ona ume sama da se brani.

Luna urla na Adama, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Zašto se mešaš stalno?! Pusti me da se svađam sa kime ja hoću! Zašto se mešaš i praviš mi probleme ovde?! Ne pomažeš mi tako! Prestani da se svađaš umesto mene, jer ti ne umeš to da radiš! Ne možeš da mafijaš ovde! Hoćeš da te nabode u glavu?! Hoćeš da te udari, on je budala, ne zanima ga! Hoćeš da te nabode da se onesvestiš na licu mesta?! - urlala je Luna na Adama.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u snimku ispod teksta:

Luna plače dok priča o siromaštvu i Slobi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    16. oktobar 2018 | 14:39

    Tebe ko ozeni ni pakao mu tesko nece pasti!

  • Olga

    16. oktobar 2018 | 15:41

    Ovog puta je Luna u pravu ,Miki nije ponekad svoj,moze da ga udari a posle se izvinjava.Zapala mi je oko Marijana, kako se sladi ,sto Luna grdi Adama.Kakav licemer.

  • oo

    16. oktobar 2018 | 14:57

    Na stranu sva nasa prepucavanja, ali devoka ocigledno ima veliki zdravstveni problem i neko ce je nositi na dusi, ili roditelji, ili produkcija koja je u ovakvom stanju prosto "namamila" u Zadrugu visokom honorarom i kojekakvim obecanjima. Svakodnevni nervni slomovi ukazuju na to da tablete ocigledno ne deluju dovoljno i stanje je sve gore. Njoj treba mir na duze staze, a ne osinjak u kojem se nalazi. Ovde neko treba pod hitno da reaguje, a ne da je bodri kako je super i da nastavi i dalje tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA