≫ 

Miljana i Marija Kulić zbog skandaloznih reči na račun produkcije lete iz Zadruge?! (VIDEO)

- Nema tih para da ja budem ovde. Biću biljka! - plakala je Miljana

  • 19
Miljana je opet imala blagi nervni slom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miljana Kulić i njena majka Marija Kulić dobile su ogroman honorar kako bi bile deo Zadruge 2, kao i uslove kakve niko nije imao u da bi mogle da provode vreme sa Miljaninim sinom Željkom.

Međutim, očigledno ni to nije dovoljno.

Naime, pošto u zalagaonici nije dobila dovoljno novca za trudničke i dečje stvari koje je priložila, Miljana je počela da pravi haos i tražila je od produkcije da je puste da izađe napolje.

Prilikom njihovog razgovora, obe su žestoko osule po produkciji, a onda i spomenule konkurentski rijaliti, što nije dozvoljeno.

Najveća scena u istoriji rijalitija! Marija Kulić se upiškila tokom svađe sa Davidom, ali bukvalno! (VIDEO)

- Ovde počela i produkcija da podje*ava! Oni imitiraju onaj drugi rijaliti - rekla je Marija.

- Mene tamo produkcija nije podje*avala - odgovorila je Miljana.

- To si u pravu. Svi su te voleli, jedino ona smrdulja što je je poslala trudnu u izolaciju da sediš šest sati. Zato ne mogu da ih smislim! I ostavi se više rijalitija, i jednog i drugog i trećeg i bilo kog! Jesi ti cirkuzant? Pa u svakom rijalitiju Miljana Kulić? Šta si ti? Dvorska luda? Kao Miki Đuričić? Pa, evo više ni Golubovićka ne ide nigde - rekla je Marija ćerki.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Nema tih para da ja budem ovde. Biću biljka. Ne želim ovde više da budem. Ne treba mi njihov smrdljiv novac. Ko će mi otvori kapiju da izađem?! Koliko mi pulsira glava, dobiću izliv krvi u mozak! - plakala je Miljana.

- Želim da izađem sa svojim detetom odavde. Ti ostani, mi idemo. Razvaliću ovu smrdljivu kapiju. Hoću da izađem odavde. Oni me ovde ponižavaju! - vikala je Kulićeva.

Izbio skandal u Zadruzi 2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    19. oktobar 2018 | 10:43

    Uzas, uzas, uzas, uzas...

  • Cure

    19. oktobar 2018 | 11:02

    Pustite je bre i pravo na lecenje

  • Rule

    19. oktobar 2018 | 10:59

    Milja jeste dvorska luda a Marija je majka dvorske lude. Pa zar im do sada nije jasnp da ih pozivaju u rijaliti da zabavljaju siroke narodne mase. Lude se ufurale da su najvaznije bez kojih se ne moze. Ima tu istine za ovakav format zabave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA